sb_orastie_81678800

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Autostrada Unirii de la NAȘUL TV, fostul director juridic al CNADNR, Alin Goga, a declarat că probleme autostrăzii Orăștie – Sibiu sunt atât de grave încât nu există soluții pentru reamenajarea acesteia. Întrebat unde se situează riscul autostrăzii pe o scară de la 1 la 10, răspunsul lui Alin Goga este cutremurător: La 11.

„Acolo lucrurile sunt atât de grave încât astăzi am ajuns într-un asemenea punct încât am depășit orice posibilitate să mai putem să îndreptăm lucrurile. Acolo nu se mai poate îndrepta. Am vorbit cu somități în materie și oamenii au zis: din nefericire nu se mai poate face nimic pentru ca CNADNR-ul a stat într-o pasivitate, le-a fost frică să ia niște măsuri împotriva constructorului pentru că ăla a fost drăguț și a răspuns la niște solicitări ale lor, nu știu de ce, cert este că nu s-au luat măsurile când s-a știut de ele și ai stat cu capul în nisip ca struțul când ai fi putut să rezolvi niște probleme. Astăzi nu se mai poate rezolva și fiind planurile de alunecare atât de avansate, astăzi din nefericire, ce am construit, demolăm tot și trebuie să reconstruim.”, a declarat Alin Goga.

3 COMENTARII

 1. Vino acum in echipa noastra
  si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti
  totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori
  harnici, seriosi si ambitiosi! Cere-ne mai multe detalii si informatii la
  adresa de email: [email protected]

 2. Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii,
  pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro
  lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), iar activitatea este extrem
  de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai
  multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre,
  la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

 3. dragi romani,banii pe studiile de ”fezabilitate” sunt justificati,oare nu verifica nimeni cum se cheltuie sute de milioane de euro si ce venituri au baietii care fac aceste studii,puneti mana pe seceri,topoare,coase si pe ei ca nu se mai poate,batjocura a ajuns la limita rabdarii,in alte tari sau ceausescu i executa fara discutii

Comments are closed.