votDaca aveti nervii tari va poftesc sa priviti integral cele 15 minute din filmarea de mai jos. Eu le-am vizionat si m-a apucat o sila infinita: veti vedea cum se „voteaza” in Teleorman, va veti explica- dar de aceasta data cu asupra de masura- de ce facea judetul lui Dragnea productii record de participanti la numeroasele scrutinuri din ultimii ani.

Imaginile spun totul. Eu adaug doar ca la mizeria asta participa si Politia (o sa-l vedeti pe timpitul ala de politist in imagini, incapabil sa inteleaga ca sub ochii lui se petrecea o ilegalitate). Despre cetateni, ce sa zic… Mai bine ma abtin. Stiu, veti spune ca asa e la tara peste tot in Romania. Da, aveti dreptate, dar aici sint probe video imposibil de ignorat, sint personaje usor de identificat. Sper cu tarie ca mai exista procurori care inteleg ca asa ceva nu poate fi trecut cu vederea.

Priviti:

sursa: turcescu.ro

24 COMENTARII

 1. Nu vad nici o ireguralitate ca s-au dus la cei care , oricum nu veneau la sectie. Dupa cum se vede fiecare voteaza in curte si neinflufluientat de nimeni. Turcescu forteaza o nota dar degeaba.

 2. Raman siderat! Ma intreb ce rost are sa mai deschizi sectii de votare daca oamenii tot nu merg sa voteze acolo,ci voteaza la poarta? Urna mobila merge doar la persoanele NETRANSPORTABILE, PE BAZA DE CERERE SCRISA Cu CEL PUTIN 24 de ore inainte de ziua votului! Ori aici vine urna mobila la toata lumea! Iar politaiului nu i se pare nimic in neregula?!?!?!?Doamne, mare Ti-e gradina!…

 3. mi se pare o chestie absolut minora….in comparatie, spre exemplu, cu furtul robertei anastase din parlament, la care, la fel de evident, filmul n’a fost destul sa se sesizeze cineva. Ete nah, niste oameni au dus urna la oameni acasa: nici nu le a zis ce sa voteze nici nu i a obligat. Maare chestie. Mai mult s-a furat prin platirea unui securist s’o faca pe’a ziaristul impartial….

 4. Si daca vede un procuror, ce? Cu procurorul general pe care il avem, totul va fi OK! Cred ca toata votarea asa a decurs! Ne asteptam ca justitia sa-l achuite ca psd-ul tot l-a spalat!

 5. politistul si cel care da buletinul de vot inca nu sunt la puscarieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?…dar in ce tara traim cum sa mai avem incredere ca suntem judecati corect daca doamne fereste ajungi pe mana acestor derbedei …

 6. E ilegal cu urna volanta pe strada, la oameni sanatosi! sa se autosesizeze justitia!

 7. Fiecare popor isi are conducatorii care-i merita . Hé , Ponta , Antonescule , astia sunt aia 7 milioane care au votat democratia voastra ?

 8. vot teleorman=pus intrebare turcescu lui basescu[

  cu biblia].maiputin rau si scarba votul

 9. Dar filmul cu votul de la Paris, din 2009, nu l-ai gasit?
  Hai siktir!

 10. SA VOTAM DIN CASA-N CASA CU POLITISTUL DE FATA,OARE POLITISTUL STIE CA E O ILEGALITATE?

 11. NU SANT INCA LA PUSCARIE????LA PUSCARIE IN FRUNTE CU DRAGNEA SI PONTA CARE BU E STRAIN……..

  0.
  0+

 12. Daca e asa ULUITOR si asa MIZERIE de mare …de ce nu l-ai dat pana acum?!? POTI SPUNE MOTIVUL? SAU E MIZERIE SI IN MASS MEDIA?!? Turcescule!! L-ai tinut atat ca sa-l sa-l inveti pe de rost?Mizeria aia mare caut-o acolo in Bucuresti ,filmeaza alesii ce fac in parlament,intreaba-i de ce nu fac un hotel in Casa Poporului ?

  • esti tendentios ,acum a facut rost de el ,dar cum esti spalat pe creier asta zici

 13. Roland..esti un tantalau! Habar nu ai unde e Teleormanul si dupa cum scrii esti ca aia de voteaza,,,daca nu mai rau! Eduard – cand exista probleme la tine in casa, schema e sa le rezolvi, nu sa fugi! Acolo unde vrei tu sa mergi au stat oameni si au luptat, s-au sacrificat ca in timp sistemele lor sa evolueze. E clar ca e o mizerie..dar ma dezgusta mai mult atitudinile voastre de lasi inculti!

 14. DE NECREZUT…parca ma uit la serialul..LAS FİERBİNTİ…numai in Romania se poate intimpla asa ceva…MAFİA este institutionalizata,…………,.este de risul plinsului….MAİ ASTEPTATİ SA SE SCHİMBE CEVA in tarisoara noastra??!!!eu nu mai am sperante,de mult,(o sa-mi cresc COPİLASİİ departe de asemenea grozavii.).Saracia si Prostia se pot MANİPULA cel mai usor..

 15. TELEORMAN …….UDE E GUNOIUL ALA DE JUDET?
  VASLUI …..POLUL VIOLURILOR……..

Comentariile sunt închise.