În această anchetă jurnalistică NU ne vom ocupa de micul trafic din perioada Embargoului. SECUNDA vizează doar marii RECHINI care se dau LEBEDE!

Uneori, din patriotism, din scârbă față de conducătorii lacomi și mincinoși etc., anumite persoane din sistem transmit jurnaliștilor diverse DOCUMENTE sau informații extrem de importante.

Aceste DOCUMENTE în copie vizează fie evenimente care fac atingere Siguranței Naționale, fie ne arată implicațiile majore în afaceri ilegale de miliarde de euro ale unor lideri politici și a unor generali din serviciile secrete.

De regulă, DOCUMENTELE ne sunt furnizate de intermediari ai celor care au lucrat în serviciile de informații și care au înțeles că șefii lor direcți, indirecți și chiar SINGURUL beneficiar al tuturor informațiilor secrete – președintele României – NU au dorit să valorifice munca lor operativă în folosul țării.

Mai mult, acești politicieni și generali au ascuns opiniei publice faptele și s-au folosit în interes personal de informațiile primite de la agenții care și-au riscat viața.

Acești conjurați s-au îndestulat ilegal din banul public.

După lectura prezentului studiu de caz Afacerea JIMBOLIA, veți înțelege motivele reale ale demersului celor care ne-au pus la dispoziție DOCUMENTELE: la cel mai înalt nivel este mult prea multă hoție, prea multă nepăsare față de România!

În acest prim episod vă vom oferi ÎN EXCLUSIVITATE un PRIM document din zecile de file primite într-un plic timbrat și care are o ștampilă interesantă: Geneva, Elveția!

Veți vedea cum informațiile culese din câmpul tactic de către ofițerii militari au ajuns pe masa șefilor din Statul Major al Armatei, au ajuns pe biroul șefului SRI Virgil Măgureanu și pe cel al președintelui Ion Iliescu. DEGEABA!

Încălcarea Embargoului impus Iugoslaviei în 1993 a fost pus la cale de generalii din toate serviciile secrete, sub supravegherea președintelui Ion Iliescu, prin intermediul a patru oameni fideli agentului KGB: Emil “Cico” Dumitrescu, Ioan Talpeș, Virgil Măgureanu și Victor Atanasie Stănculescu.

 

Citiți mai mult pe secundatv.ro