Presedintele Traian Basescu sustine un discurs, in cadrul consultarilor sefului statului cu reprezentantii grupului parlamentar al PNL, la Cotroceni, in Bucuresti, marti, 13 octombrie 2009. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Traian Băsescu a comentat problema fratelui său, Mircea Băsescu, cel care este trimis în judecată de procurori după ce a stat câteva luni în arest preventiv.

”S-ar putea ca fratele meu să fi luat tot atâția bani de la familia Bercea cât a luat doamna Kovesi. Adică zero! Ăia îl căutau să-i ia gâtul pentru că el nu a avut curaj să le spună că nu are să le dea banii.”, a spus Băsescu la B1 TV.

3 COMENTARII

 1. toata clasa politica actuala a furat statul ,uitati-va pe declaratiile de avere ce imensitati detin …asa ca alaturi de Udrea (sau numai ea este tapul ispasitor ca-i frumoasa si desteapta ) trebuie sa stea toti care au avut acces la bugetul statului …insa judecati drept guvernul lui Basescu a stat aproape 3 ani pe când PSD a avut guvern si a facut legi pentru ei timp de 23 de ani ….cine credeti ca a futat si a inselat tara mai mult PSD +PNLsau PDL ?….toti hoti si penali care alcatuiesc PARLAMENTUL RUSINII in frunte cu cei de pe la judete precum oprisan toti fara tagada trebuie sa fie cercetati precum Udrea si arestati ,toti au furat si praduit tara …nu dati vina numai pe ea toti v-ati infruptat din banii statului ,excroci ordinari si acum va deranjeaza postaci ca va critica ….dar leprelor nu noi am furat statul si avutiile ci voi nenorocitilor care ne tot puneti impozite ca voi sa va umflati conturile !…asteptam sa crapati cu totii langa averile si conturile voastre in cele mai cumplite chinuri !….iar sufletul sa nu va iese pana nu marturisiti toate hotiile facute poporului !

 2. „…nu à avut curajul sa le spuna ca nu are sa le dea banii” .
  Pai cum dracu sa le dea banii bai oachesule daca ia impartit pe toti ? Tu cat ti-ai tras ?

 3. exploziv my arss ! ce e exploziv. base a facut o simpla aluzie, n’a dat pe nimeni in gat.
  mondialul a acuzat’o, din duba, pe krudutza, cum ca ar fi luat bani, de la el. a zis, parca: am dat bani multi la judecatori si procurori, i’am dat si lui kovesi. asta cand il intrebase o fatuca microfonista, din haita reporterilor trimisi de canaliile de tv.
  deci, daca bercea zice ca le’a dat bani, lui base fretello, i’a dat si dnei kodrutzei……..
  dna nutzi cica ar fi unii cu vacante la marea mediterana,
  vorbe. :))

Comments are closed.