dacian_ciolos

Mi-a atras atentia raspunsul golanesc al unor fosti tehnocrati din guvernul Ciolos, in frunte cu celebrul oengist  Drula, frate cu Suca!

Dragnea a pus o intrebare legata de vreo 10 miliarde de lei din Bugetul de Stat (aproximativ 4%!), bani pe care nu i-a mai gasit!

In loc sa primeasca un raspuns concret, Drula il face „Dorel” pe Dragnea. In completare, fostul premier Ciolos vine si el cu doua injuraturi birjaresti! Ceea ce nu prea ii statea in caracter…pina acum!

Daca totusi nu ar fi vorba de atita amar de banet, ii lasam sa se injure intre ei !

Insa la cele 10 miliarde de lei „lipsa”, nu Dragnea ci romanii ar fi meritat un raspuns pe stil contabil de la Ciolos! Vax!

Asa ca am facut niste sapaturi si am aflat cu stupoare ca Ciolos ne-a mintit si ne-a ascuns adevarul! Intre 12 Decembrie 2016 si 28 Decembrie 2016, deci imediat dupa pierderea alegerilor, si in timp record de 2 saptamini, Ciolos a cheltuit 2 miliarde de euro!!! Adica aprox 4% din Bugetul de Stat!!!

Intrebare Mesieur Ciolos: pe ce?! Eu cred ca puteti sa-l injurati pe Dragnea non stop dar va cer sa dati explicatii romanilor privind graba, misterul si destinatarii celor 2 miliarde de euro pe care i-ati cheltuit dupa 12 Decembrie 2016, cind stiati deja ca nu veti mai fi Premier!

Asteptam un raspuns urgent. Sintem citeva milioane de romani! In rest, voi intre voi, puteti si sa va scuipati intre ochi! Dar nu ne mai luati la misto! Doua miliarde de euro sint banii nostri, nu ai vostri! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru