coldea-900x444Jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit joi că sediul principal al Hexi Pharma se află într-un bloc din bd.Goga. Tolontan a precizat că acest bloc este al SRI, dar şi că la afişajul blocului nu este trecut nici un nume.

În cadrul unei investigaţii comune FLUX 24 şi Comisarul de Prahova (nici o legătură cu siteul Comisarul) au reieşit informaţii explozive.

Vecin cu Hexi Pharma este şi prim adjunctul directorului SRI, şeful operativ, generalul Florian Coldea, care potrivit declaraţiei de avere afirmă că ar avea două apartamente în Bucureşti.

Potrivit informaţiilor obţinute de FLUX 24 şi Comisarul, Florian Coldea a locuit în acest bloc, ca şi majoritatea şefiilor din Direcţiile de structură şi comandă din SRI. În prezent conform surselor FLUX 24 şi Comisarul de Prahova, Coldea deţine încă în acte apartamentul din blocul unde îşi are sediul Hexi Pharma, dar locuieşte la Corbeanca, în apropierea locului unde a murit Dan Condrea, patronul #HexiPharma.

Majoritatea şefilor din SRI au cumpărat apartamentele din acest bloc cu preţuri reduse.

Unii din şefii din SRI locuiesc şi astăzi în acest bloc, iar alţii au vândut apartamentele luate cu preţ redus, lucru ilegal, a se vedea sentinţa în cazului generalului MApN, Corneliu Dobriţoiu, care a vândut un apartament cumpărat în acelaşi mod, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Interesant este că potrivit informaţiilor FLUX 24 şi Comisarul de Prahova în acest bloc locuiesc astăzi şefi din SRI, Direcţia A, inclusiv cei care se ocupă de sănătate, dar şi din Direcţia E, securitatea internă.

Conform regulilor interne, Direcţia E trebuie să verifice orice presupus pericol din apropierea locurilor unde se află obiective ale SRI sau stau ofiţeri ai SRI.

În bloc se află sediile a două firme. În mod nornal, Direcţia E trebuie să verifice cine sunt aceştia şi dacă pot atrage atenţia asupra SRI.

Surse din domeniul serviciilor secrete contactate de FLUX 24 şi Comisarul de Prahova au indicat că este imposibil de crezut că Direcţia E nu ştia că Hexi Pharma are sediul în acest bloc şi de vulnerabilitatea la care expune şefi din SRI.

Cert e că indică o legătură cu SRI, ori o firmă acoperită, ori o firmă legată de ofiţeri din serviciu, au spus sursele citate pentru FLUX 24 şi Comisarul de Prahova.