S-a declanşat războiul, aşa cum noi v-am avertizat la scurt timp după ieşirea la rampă a lui Turcescu, în 23 septembrie, scrie comisarul.ro

,,El se desfăşoară peste capetele noastre. Este un război informaţional. Însă este un lucru bun. În 2014 taberele se vor separa definitiv. În funcţie de cine va câştiga, România va rămâne în concertul euro-atlantic sau se va scufunda în negura chino-rusă. Iar dacă în 2004 şi 2009 falanga foştilor securişti, din care doar Dan Voiculescu a ţinut să iasă în frunte, ca păduchele, a fost învinsă, de fiecare dată la limită, în 2014 lupta se dă cu noua generaţie, care este mai degrabă o conjuraţie a unor păpuşi cu telecomandă. Fără scrupule, fără sentimente. Păpuşarii au rămas în umbră. Liderii sunt acum, graţie incredibilului război al dezinformării căruia românii i-au căzut victime, şi care a adus societatea în pragul războiului civil, îngrozind serviciile secrete occidentale la un moment dat, Ponta, Guşă, Ghiţă, Daniel Constantin, Dan Şova, etc. Iar ridicarea sabiei de către Traian Băsescu, cu anunţul privind pe candidatul care ar trebui să se retragă, a făcut ca lucrurile să fie fără întoarcere. Din ambele tabere. Este aproape incredibil că oameni care n-au făcut nimic în viaţa lor, nişte paie în ochi, simple lichele, au ajuns să conducă România. Ba, mai mult, o sufocă informaţional. Deţinând toate pârghiile de comunicare publică. Ponta n-a condus nimic în viaţa lui.”

Iar acest blocaj informaţional s-a manifestat imediat după dezvăluirile lui Băsescu. Preşedintele este făcut nebun, iresponsabil, lipsit de patriotism. Este ameninţat, din nou, cu suspendarea şi chiar închisoarea. 

Ce apare în CV-ul oficial al lui Victor Ponta în perioada 1997-2001, în care Traian Băsescu susţine că acesta a fost ofiţer acoperit SIE? Seminarii şi cursuri in Italia, Grecia, SUA şi Marea Britanie.

Potrivit CV-ului lui Victor Ponta, postat pe site-ul Guvernului, actualul premier a urmat mai multe cursuri Şi stagii de pregătire în străinătate în perioada 1997 – 2001, când preşedintele Traian Băsescu îl acuză că a fost ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe.

Astfel, acesta a calatorit in aceasta perioada in SUA, Italia, Grecia si Marea Britanie. Intr-un CV mai vechi apareau si Franta si Cehia. De notat ca primul ministru vorbeste engleza, franceza, italiana si spaniola.

Educatie si formare (site-ul Guvernului):
Decembrie 2001, Cursuri la Scoala de Drept Penal International organizate de ELSA si Universitatea Bucuresti (Asociatia Europeana a Studentilor la Drept), ELSA si Universitatea Bucuresti
Martie 2001, Stagiu de pregatire in domeniul infractiunilor financiar – bancare si informatice, Departamentul Trezoreriei al SUA, Washington D.C.
Decembrie 2000 – Februarie 2001, Procuratura Nationala Anti-Mafia – Roma, Italia
Februarie 1999, Seminarul international cu tema “Companiile Offshore”, Banca Nationala a Greciei, Atena
Octombrie 1998, Cursul de pregatire in domeniul combaterii infractiunilor financiar-bancare FBI (Federal Bureau of Investigation), in cadrul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, Bucuresti
1991-1995, Diploma de licenta, Drept penal, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti”

Alte activităţi:
August 2000 – prezent, Expert evaluator, Programul GRECO in cadrul Consiliului Europei (Grupul European pentru Combaterea Coruptiei).
Iulie 2000, Participant la Programul “Organizarea Justitiei in Anglia si Tara Galilor”, Asociatia Britanica pentru Europa Centrala si de Est, Londra.
Februarie 1999, Participant la “Forumul Mondial pentru Combaterea Coruptiei”, Guvernul SUA, Washington D.C.

CV Victor Ponta – în luna mai 2012

In mai 2012, pe CV-ul oficial al prim-ministrului Victor Ponta, asa cum era publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, dar si pe site-ul propriu, la rubrica “Studii si Specializari” apareau alte informatii, inclusiv celebrul masterat din Catania:

 Studii şi specializări

martie – iunie 2000 – Master in Drept Penal International la Universitatea din Catania, Sicilia-Italia
Seminarii si cursuri
Decembrie 2001 – Cursuri la Scoala de Drept Penal International organizata de ELSA si Universitatea Bucuresti
Mai 1999 – Seminarul international cu tema “Combaterea fraudelor informatice si prin utilizarea frauduloasa a cartilor de credit”, Praga
Aprilie 1999 – Seminarul cu tema “Accesul victimelor la Curtea Penala Internationala” organizat de M.A.E. al Frantei, Paris
Februarie 1999 – Conferinta Mondiala Anticoruptie organizata de Presedintia SUA, Washington
Decembrie 1999 – Seminarul international cu tema “Companiile Off-shore” organizat de Banca Nationala a Greciei, Atena”

4 COMENTARII

 1. “…August 2000 – prezent, EXPERT EVALUATOR, Programul GRECO in cadrul Consiliului Europei (GRUPUL EUROPEAN PENTRU COMBATEREA CORUPTIEI)…”
  Mai, sa te strici de ras … daca nu ar fi de plans …
  Pai daca acest grup mai are niscaiva “experti” ca pontanacu’, ne-am dat dreak !
  La “nivel european” !!!

 2. Buna, faza asta cu FBI-ul.
  “Octombrie 1998, Cursul de pregatire in domeniul combaterii infractiunilor financiar-bancare FBI (Federal Bureau of Investigation), in cadrul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, Bucuresti”
  Deci, nu mai apare in CV-ul lui din mai 2012?
  Pai, am avut un prieten bun in Politia Romana, ulterior trecut la DNA. Si pleaca baiatul la FBI, la mama lor acolo in USA, pentru un curs de specializare de doua luni.
  Dupa intoarcere nu mi-a mai raspuns la e-mailuri, nici la telefon.
  Il intreb pe frate-su: “Bai, a plecat din tzara?”
  “Nu, e aici.”
  So, nu mai conteaza cine esti si ca ai avut prieteni, dupa ce “te-ai specializat la ei” esti DE-AL LOR. ASCULTI ORDINELE.

Comments are closed.