ponta tristPremierul Victor Ponta l-a anunţat pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene că va demisiona. S-a întâmplat cu o zi înainte de a fi chemat la DNA, iar episodul a fost relatat chiar de oficialul european, cu două ore înainte ca Ponta să se prezinte la DNA.

„Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut, vineri dimineaţă, la ora 9.00, o întâlnire cu ambasadorii statelor UE în România. Întâlnirea a avut loc la hotelul Hilton din Bucureşti şi a debutat cu Timmermans povestindu-le celor prezenţi cum, cu o seară înainte, pe drumul de la Ruse la Bucureşti, a mers în maşină cu premierul Ponta, care i-a spus că a două zi, vineri, urmează să fie chemat la DNA pentru nişte fapte comise când era avocat. Premierul i-a spus lui Timmermans că ar putea demisiona din funcţie dacă este pus sub învinuire. Ambasadorii au fost şocaţi de veste, iar Timmermans la rândul lui a fost surprins să constate că nimeni din rândul diplomaţilor nu părea să ştie că premierul urmă să fie chemat la DNA, să fie pus sub învinuire şi apoi să demisioneze. Două ore mai târziu, premierul ajungea la DNA şi apoi declara că nu va demisiona din funcţie că urmare a punerii sub învinuire”, informează Centrul de Investigaţii Media.

2 COMENTARII

  1. in strada oameni buni ca nu se mai poate auzi amendeaza pe cei care au iesit in strada ca -l vor pe ponta jos …pana acum de ce nu au amendat pe cei care au mai iesit in strada ?…asta nu inseamna pumnul in gura daca nu sustii hotii si penalii ?……si ma uimeste Cristoiu ce drak face ….sa se duca la pascut deocamdata !

  2. Bai Primul Ticalos al Tarii! Chiar nu te-ai saturat sa lingi c…..rile tradatorilor de tara pro-sionisti care te-au creat!

Comments are closed.