„Complex de joaca vapor sau echivalent, in care platforma va semana cu un vapor, continand: pupa, prova, timona, cala si catarg prevazut cu scara si platforma pe care utilizatorii vor putea urca pentru arborarea drapelului”. Aceasta este descrierea unui echipament de joaca solicitat intr-o noua licitatie demarata vineri de Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD), care vrea sa semneze un acord cadru pe 4 ani, in valoare de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban. Produsul solicitat se regaseste deja pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza, Lavitex Prod SRL, care are contracte cu SRI si MapN, scrie HotNews.ro

NOTA: Negoita repeta astfel figura de la inceputul acestui an, cand a anulat o licitatie similara de peste 175 milioane euro, la cateva ore dupa ce HotNews.ro a scris ce voia sa cumpere primarul, respectiv: catel 3D cu os in gura; ‘dinosaur 3D’ in pozitie sezut mancand un hamburger’;  ‘crocodil 3D’ pe spatele caruia va fi realizat prin sculptura un tobogan. Produsele se gaseau deja in oferta aceleasi firme din Breaza.
HotNews.ro a solicitat vineri Primariei Sector 3 un punct de vedere pe acest subiect si vom reveni cu raspunsuri imediat ce le vom primi.


Click pentru a deschide

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita (PSD) a lansat vineri, 11 august, o noua licitatie deschisa pentru achizitia de mobilier urban, echipamente pentru terenuri de joaca si echipamente de fitness, contract in valoare estimata fara TVA de peste 26,6 milioane lei (peste 5,8 milioane de euro), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii (SEAP).  (vezi mai sus captura dupa anuntul de participare).

Mai exact, Primaria lui Negoita vrea sa incheie un acord cadru cu maxim 3 agenti economici pentru o perioada de 48 de luni, contractele subsecvente urmand a se atribui cu reluarea competitiei. 

In documentatia licitatiei (vezi documentul atasat), Primaria solicita in mod expres echipamente de joaca, pe care le descrie in amanunt, la capatul descrierii specificand: „pentru toate specificatiile tehnice se va citi  ‘sau echivalent'”.

Foarte multe dintre produsele in forma ceruta de Primaria lui Negoita se regasesc deja pana la detaliu in oferta firmei din Breaza – Lavitex Prod SRL – dupa cum puteti vedea aici.

 

Cititi mai mult pe HotNews.ro