radu moraru - laura georgescu

Scandal în şedinţa CNA după ce patru membri ai consiliului au anunţat se desolidarizează de şefa CNA, urmărită penal pentru fapte de corupţie, şi i-au cerut demisia. Unul dintremembrii consiliului, participant la boicot, a întrerupt şedinţa ordinară difuzând în boxe strigătele protestatarilor din Piaţa Universităţii care cereau demisia Laurei Georgescu.

Anterior, Radu Moraru făcuse apel la membrii CNA se desolidarizeze de Laura Georgescu, susţinând, la o şedinţă publică din luna septembrie, este inacceptabil faptul trebuie fie nevoit stea în faţa şefei CNA, după ce aceasta “a inventat tot felul de motive aberanteşi “a furat” televiziunea Naşul TV. De asemenea, el i-a întrebat pe ceilalţi membriai consiliului dacă nu le este ruşine stea la aceeaşi masă cu ea.

Tot atunci, Radu Moraru le-a spus tuturor membrilor Consiliului “este inadmisibil acest comportament al CNA din ultimii ani”, care a dus la situaţia actuală a televiziunilor.

“Voi, CNA, sunteţi de vină“, a mai spus Radu Moraru. El le-a reproşat membrilor CNA analizează cazurile în funcţie de tot felul de “partizanate politice”. “ văd cât de frică este daţi amenzi, fofilaţi (…) Veţi răspunde pentru cum a ajuns televiziunea azi în România“, a mai spus Moraru.