Eșecul tentativei de lovitură de stat a USL, coordonat – mai mult sau mai puțin din umbră, de securistul Dan „Felix” Voiculescu, nu l-a descurajat pe acesta. Scopul său, declarat public, de a acapara toate pârghiile puterii în România, a rămas aceleași. Fostul slugoi al Securității ceaușiste a schimbat însă mijloacele. După ce a eșuat în încercarea de a-l impune cu forța în fruntea statului pe campionul absolut al absenteismului parlamentar, Crin Antonescu – Căcărău, dirijorul USL joacă acum, în forță, cartea monarhiei.

Ideea nu este nouă. Postacii plătiți de mogulul din fruntea trustului Intact au lansat o campanie mascată de susținere a restaurării monarhiei încă de acum aproximativ doi ani. În paralel, turnătorul Felix este slăvit, pe internet, de către sclavii săi, ca „adevăratul urmaș al lui Maniu și Coposu”, lucru care îi face pe cei doi uriași ai politicii românești, cu certitudine, să se răsucească în mormânt. Bravul turnător Felix are probabil orgasme multiple atunci când se imaginează în rolul lui Franco, dictatorul care a restaurat monarhia spaniolă, și visează că va rămâne în istorie altfel decât cu imaginea actuală, de slugă jegoasă a celui mai cumplit aparat represiv din istoria României.

Din nefericire, în jocul mogulului securist nu s-au prins doar tonomatele plătite cu bani mulți de la Antene, postacii USL sau intelectualii care sug din conturile lui Felix, ci și monarhiști onești. Din păcate pentru cei din urmă, casa regală „de România”, fostă Hohenzollern, a făcut pactul cu diavolii bolșevici. E drept, nu pe 30 de arginți, ci pe proprietăți și bunuri de sute de milioane de euro. Indiferent însă de suma primită de familia fostului rege Mihai, compromisurile făcute de acesta sunt impardonabile. Episoadele de genul „pupat toți Piața Endependeții” care l-au avut ca personaj principal pe fostul monarh, alături de Ion Iliescu (cel care îl evacua din România, în 1990, cu șuturi și înjurături), dineurile la care a stat la masă alături de securistul odios numit Voiculescu (șeful de partid al autorului celebrului editorial „Fir-ai al naibii, Majestate”, Sergiu Andon), decorațiile regale pentru infractorul Adrian Năstase, pentru Cornel Nistorescu sau același kaghebisto-comunist Ilici Iliescu, au fost de natură să-l descalifice pe fostul rege din poziția de simbol al monarhiei.

Și dacă aceste greșeli majore nu ar fi fost deajuns, fostul suveran l-a acceptat în familie pe „celebrul” actoraș Radu Duda, transformat în șeful de facto al casei regale. Duda, despre care apropiații casei regale susțin că a fost infiltrat la ordinul lui Iliescu, are certe asemănări cu Voiculescu. Numele său figurează pe o listă secretă cu „persoane de sprijin” ale Securității, un tip special de informatori fără angajament, recrutați din rândul membrilor PCR considerați de mare încredere, care călătoreau în străinătate. După ce s-a căsătorit cu fiica fostului suveran, Margareta (mai în vârstă decât el cu 10 ani), Radu Duda s-a dovedit a fi foarte apreciat de PSD. Adrian Năstase l-a făcut colonel al armatei române și l-a numit reprezentant diplomatic, punându-i la dispoziție resurse financiare considerabile. În schimb, Duda a reușit să devină cel care dă ordine în casa regală și, din această ipostază, l-a convins pe fostul suveran să comită toate greșelile impardonabile de care vorbeam mai sus. Duda a fost autorul unei porcării sfidătoare la adresa statului român, când nu l-a invitat la un dineu oficial pe președintele în funcție, Traian Băsescu (dar i-a întâmpinat cu aceeași slugărnicie cu care purta tava pe scenă pe Iliescu și Constantinescu), ignorând faptul că Băsescu nu trebuia invitat în calitate de persoană, ci ca personificare a celei mai înalte instituții a României. Tot același sinistru personaj a încălcat, cu nonșalanță, statutul casei regale, candidând la președinție în 2008, deși statutul numit interzice implicarea membrilor familiei fostului suveran în politică. După acest episod, Duda i-a intrat foarte puternic în grații lui Voiculescu, acesta fiind și motivul pentru care Antenele îl promovează intens. Acum, după ce și TVR a ajuns un fel de oficină Intact, prin interpuși infiltrați de Voiculescu în Consiliul de Administrație și în conducerea executivă, au apărut emisiuni de preamărire a actorașului ratat și la televiziunea națională.

În ciuda propagandei, de sorginte securistă însă, mi-e greu să cred ca Felix va reuși să își impună marioneta cabotină ca suveran al unei Românii monarhice, fie și măcar ca idee. Va avea însă succes, aproape sigur, în a definitiva opera foștilor săi stăpâni de la Securitate, aceea de a compromite definitiv ideea de regalitate.

50 COMENTARII

 1. Va repeziti ca ulii cei care va pretindeti fosti adepti ai monarhiei.De fapt sunteti incantati de voi atunci cand sunteti in curent in rest daca apare ceva care nu va mangaie orgoliul de oameni interesati de ,,ceva”uitati pana a doua zi.Dar …VOI…VOI ce ati facut ptr. tara asta care foarte greu va suporta?.

 2. Si iata cum inca o fila de istorie actuala a regelui Mihai ne-a demonstrat ca este acelasi si azi .
  Pacat, este regele Romaniei, m-am asteptat la ceva mai deosebit, mai select !
  Am ramas cu un gust amar !

 3. No comment Adrian Horincar!
  Felicitari pentru articol!….iar „regele”Duda nu degeaba a fost actor de mana a doua ….stie sa joace din ce in ce mai prost…in defavoarea Casei Regale…Pacat!….mare pacat!..
  Sa avetzi o zi buna!

 4. Inteleg ca iliescu a fost acela care l-a introdus la Casa Regala pe acest duda.Acest nemernic este o „duda neagra”care a patat trupuri si suflete care nu mai au originalitate.Cum a fost posibil ca Principesa Margareta sa accepte casatoria cu acest nimeni care este si mai mic cu 10 ani( imi cer iertare) ,decat domnia sa ? O alta intrebare, cum a fost posibil ca Principesa Margareta sa accepte ordinele acestui nemernic in Casa Regala ?Nu si-a pus intrebarea cum a ajuns el de la a duce tava pe o scena, sa fie colonel in Armata Romana? Bunule Dumnezeule, pentru ce?Casa Regala e santajata sau …., ceva este de anchetat.

  • Inaintea actorasului, casa Regala a fost infiltrata de catre o doamna dintr-o veche familie boiereasca – imi scapa numele. Aceasta doamna a facut puscarie politica si a fost eliberata acceptand sa lucreze pentru comunisti si securitate cu misiunrea de a infiltra Casa Regala. I s-a inlesnit deci de catre securitate plecarea din tara si fiind fintr-o familie cunoscuta si-a gasit locul pe langa familia regala ca guvernanta sau dama de companie a Reginei Ana. Aceasta ex-boieroaica convertita a pregatit terenul si la momentul oportun l-a prezentat pe duda-aguda Principesei Margareta. Apoi si-a folosit influeanta pentru a-i apropia si a facilita aceasta casatorie, asa cum ii cerea misiunea.

 5. Modul de a se prezenta asa zisa casa regala o decade pe aceasta de-a mai vorbi in numele poporului.Prin nimic nu se fac deosebiti de toti parvenitii si profitorii revolutiei.E trist ca,multi dintre monarhistii convinsi au ocazioa de a vedea adevarata fata a asa zisei case regale.Regele Mihai nu e decdat un mos senil fonfait,pe care ti-e si mila sa-l vezi si sa-l asculti.Duda il scoate in fata asa cum faceau tiganii cu ursii pe la balciuri.Daca asta-i regalitatea dupa care oftau monarhistii,mai bine lipsa.Ceata lui iliescu si voiculescu ai transformat aceasta respectabila institutie intr-un balci.Ei vorbesc de ceea ce reprezinta regalitatea in tari ca Anglia,Norvegia,Danemarca,omitand sa aminteasca ca,in aceste tari monarhia n-a fost nicicand abolita si,cu ceea ce se prezinta ei in fata poporului,pentru a-l amagi din nou,cum a incercat in repetate randuri,drept viitor monarhist, nu face parte decat dintr-un intreg sir de inscenari penibile,pt.a pune mana pe putere.

  • adica ,ne propui un bulibasa ca cioaba,in chip de rege.cum s-ar zice,te-a platit binisor,tov ilici,olteniteanu…,andon,rhazvan theo,base cu finutul lui printulet……………………..

 6. Scrie Dan Andronic in EVZ (vezi http://www.evz.ro/detalii/stiri/EDITORIALUL-EVZ-Cine-Cnd-i-Cum-schimb-Romnia-1007760.html ) in finalul anuntului privind campania Evenimentului Zilei care va fi declansata de săptămâna viitoare o campanie de dezbatere publică intitulata „Cine, Când şi Cum schimbă România”, un proiect deschis către toată mass media şi care se doreste să devină cât mai interactiv, urmatoarele :

  „Aş vrea să închei spunând că am râs alături de 400 de oameni la una din replicile lui Horaţiu Mălăiele, spusă zilele trecute pe scena TNB: „Trecut de c….t am avut, prezent de c…t avem, bine măcar că nu avem nici un fel de viitor…”. Numai că abia după aceea mi-am dat seama că aş fi preferat ca o asemenea reacţie spontană să nu fi existat”

  Probabil ca asa se spera ca se va ajunge mai repede spre schimbarile dorite.

  Dar oare ele nu se intampla chiar si azi fara ca mai nimeni sa le bage in seama si voi cita din Conferinta de presa a dlui Basescu(vezi http://presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=13875&_PRID= )

  ” Legat de Uniunea economică şi monetară, aş face o primă observaţie: procesul de integrare se accelerază aproape galopant. Este clar că statele membre, în mod deosebit statele membre ale zonei euro au ajuns la concluzia că, fără o integrare puternică şi rapidă, Uniunea Europeană nu poate să depăşească nici criza şi nici nu poate să-şi menţină competitivitatea. Pentru cei care urmăresc mai demult poziţiile mele legate de Uniunea Europeană, este o confirmare a ceea ce susţin de circa doi ani, fără să am pretenţia că eu am lansat această idee, dar am intuit-o la vreme. Şi, vă aduceţi aminte că doar acum câteva luni discutam de Tratatul fiscal, iar acum discutăm de al doilea mare pas, de Uniunea bancară. Aici aş face, de asemenea, o precizare care este de importanţă majoră pentru noi; ceea ce ne-am propus, şi anume să avem acces la Uniunea bancară, s-a întâmplat prin concluziile de astăzi. Şi dacă veţi compara proiectul de concluzii transmis înainte de Consiliu, cu ce a ieşit din Consiliu, veţi vedea că efortul nostru este bine reprezentat în concluziile care au rămas definitive. În interiorul Uniunii bancare, până la urmă, problema este legată de supravegherea tuturor băncilor din zona euro, dar şi din zona non-euro, pentru statele non-euro, care optează pentru a face parte din acest sistem sau, mai exact, pentru a face parte din mecanismul unic de supraveghere. Sigur că mecanismul îţi creează drepturi, dar şi obligaţii. Şi, în negocierile care vor avea loc până la Consiliul de iarnă, Consiliul din luna decembrie, reprezentanţii noştri – atât cei la Banca Naţională, cât şi cei de la Ministerul de Finanţe – vor trebui să valorifice punctul nostru de vedere, în reglementările care se construiesc şi care vor fi adoptate până la 31 decembrie 2012.”

  Si la noi toti mocofanii discuta despre daca nu ar trebui ca copypaste Ponta sa nu participe el la constructia economica europeana, iar presa in loc sa le spuna ca sunt niste pigmei si niste mocofani, in marea ei majoritate se gudura pentru oasele luate din fata celor care le produc si date acestor trantori nocivi care pentru un asemenea oscior si-ar vinde si copii la targul de sclavi sau mai indraznetii le-o spun doar pe sfert sau pe jumatate.

  Si atunci vorba cuiva: Bleaaah!

 7. era de ajuns poza si titlul: No comment!
  chiar 😉 o pun la topicul meu.

  acuma, nu sunt naiv sa cred ca politica este agora moralitatii, dar daca te consideri Rege… pfffoauleo, cata nerusinare, cata mizerie! sa-l vezi pe Mihai cu coroana pe cap pe care sa-si puna pozele lui Ilici, Cacarau si Ponta-Cacalau!

 8. Domnule Radu Moraru, ce s-a intamplat cu d-l acela, care spunea ca este fiul Regelui Mihai?
  Se judeca cu Regele, nu?
  Ati promis c-o sa-l mai aduceti in emisiune, asta cand erati la 10 tv.

  • Printul Paul ? Nici eu nu main stiu, probabil ca este in Romania unde s-a stabilit si ca probabil procesele sale cu jumatatea defrate a sa isi urmeaza cuesul. Oricum, cred ca gasim pe internet vesti cautand pe google.
   O zi buna, Luci !

 9. „Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti!”
  Si eu fac parte din aceia care, dupa ,89 mi-as fi dorit intoarcerea la monarhie. Insa, citind si vazand ce s-a intamplat, mai ales dupa intrarea lui Duda in Casa regala m-am lecuit. De tot!
  Casa regala nu mai are nici un drept moral, in opinia mea, sa ni se mai adreseze, sau sa vorbeasca in numele poporului, cata vreme are in preajma sa tradatori de neam ca Iliescu, securisti si hoti pe deasupra ca varanul. Pacat! Dar aceasta asociere cu bolsevicii n-a fost ceruta de popor!
  Tot respectul pentru Carol I, pentru Regele Ferdinand si Regina Maria!

 10. Ce sa mai comentezi la asa ceva??? Parca su fost prieteni de cand se jucau cu lopatica in nisip. Ce nu inteleg, este un singur lucru:
  Acum ca s-=au vazut cu sacii in caruta ( si-au redobandit proprietatile) DE CE II MAI FRECVENTEAZA pe relicvele comuniste???

 11. Adevarul graiti fratilor, dureros e acest adevar si e mare pacat ca nu-l putem schimba!

  • in fine,un apel normal pe o pagina pe care se inghesuie o serie de debusolati ,ca sa nu zic ,mercenari.si,sau,invers…

 12. foarte bune comentariile de pana acuma!
  de-ar fi asa macar jumate din acest blog am fi o forta in blogosfera romaneasca.

  Casa Regala, face compromisuri pentru a fi tolerata in cercul puterii?
  Menek, Ponta- demisie!,26/10/2012 11:08

  da, asa e, dar daca s-ar compromite doar pe ea – desi ce a mai ramas de compromis la un rege care si-a tradat poporul – tot n-ar fi bai, dar ne joaca la zaruri pe noi.

 13. Simpatizez Regele, insa asta nu m-a impiedicat sa-l sustin pe Presedintele Ales in ambele situatii cand a fost suspendat. Problema este ca Regele a acceptat sa fie decorat alaturi de Iliescu! Am ramas stupefiat ca a acceptat. Bine, inteleg ca trebuie sa privim in viitor, ca trebuie sa lasam de-oparte rivalitatile istorice, insa, Majestatea Sa este alaturi de Illiescu, iar Presedintele, care este Seful Armatei si al CSAT, ESTE IGNORAT la sarbatorirea Zilei Armatei. Intelegem de aici ca a noastra Casa Regala, face compromisuri pentru a fi tolerata in cercul puterii? Regele de altfel nu a luat atitudine in privinta puciului, atunci cand toata Europa se impotrivea, deci, implicit celelalte capete incoronate. Rusine de modul cum s-au comportat din nou Cuplul Suprem- Ponta&Antonescu, cel din urma trecand mandru in revista Garda de Onoare. Tara asta mai are Presedinte?

  • ROMANIA ARE PRESEDINTE ! si asta in ciuda politicii Grivco – care-l impica si pe rege ca pe un instrument in obtinerea scopului acestor mafioti bolsevici.

  • Tara asta mai are un PRESEDINTE!Spre norocul Romaniei si binele romanilor!
   O mana de indivizi in neconcordanta cu interesul national au pus mana pe putere prin viclenii si tertipuri ordinare,precum racolarea unor traseisti politic.Noi nu avem un guvern national ,acum Romania este condusa de o dictatura impusa nedemocratic,neinstitutional,a unei aliante rusinoase care va exista ca atare in istoria romanilor!
   Guvernul Ponta nu face ABSOLUT NIMIC pentru Tara,ci doar pentru USL!Pentru PSD!

   Singura certitudine,siguranta,singurul fir care ramane statornic juramintului dat este doar PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU!

   Chiar daca tace,chiar daca nu reactioneaza la ticalosiile uslamiste,sa fim siguri,ca niciodata acest Presedinte NU VA TRADA Romania,nu o va vinde si nu o va lasa prada tradatorilor de neam!

   Cit priveste existenta si actiunea,activitatea monarhica,am un gust amar!
   Monarhistii se simt confortabil in stafful regelui Mihai alaturi de Iliescu,de Felix,de Zgonea,de Tariceanu,de Antonescu?
   Daca asta este monarhie si eu sunt Petrache Lupu!

   • Cind Presedintele Traian Basescu l-a facut las si Tradator pe Mihaita,a stiut ce spune si ce afirma……cu siguranta Presedintele a avut acces la Dosarele Negocierilor Casa Regala – URSS , dupa terminarea Razboiului…..si Mihaita n-a plecat cu mana goala in urma Tradarii Lui si a asasinarii singurului Roman Patriot ,Maresalul ANTONESCU……

    Asa ca aparitia lui Duda,nu trebuie sa mire pe nimeni,sau afilierea care o are cu Motanul Turnator si Carpa Kaghebista Ilici…..

    SUNT IN FAMILIE…..Familia comunista Kaghebista Tradatoare.

    A venit inapoi in tara doar pentru a mai spolia iar…..si iar bogatiile acestui POPOR bogat si in acelasi timp sarac

   • „romania este condusa de o dictatura impusa nedemocratic…”
    intrebare:cine a impus-o?poate niste ciocoi?
    ai drq si astia,niste totalitari nedemocratici!
    „guvernul ponta nu face absolut nimic pentru tara…”.
    probabil vrei sa spui ca guvernele mereu,boc,tari,sa,base,au facut ceva in acest sens…o la la!
    „presedintele nu VA TRADA romania…”
    normal,ca in viitor nu se mai poate comite o fapta savarsita deja…decat daca persoana persista….aceeasi….
    poate e mai adevarata afirmatia ca avem de-a face cu aceeasi mizerie….
    multa pleava,goaza(nu goz),varza si rumegus in unele capete.fierbinti.si anul asta!!!

    • Nedormitule….vezi ,ca te cauta Senzationescu sa te puna pe liste pentru alegeri si tu freci menta p-acilea

 14. M-am inscris in Liga Regalistilor in anul 1990 din mare dragoste pentru ceea ce inseamna un rege.a Desi n-am trait acele vremuri.Am stat 7 ore cu copilul in brate la biserica Sf.Gheorghe pt.a-l vedea pe rege.Din momentul in care in casa regala a aparut acest cunoscut securist Duda,apoi”pupaturile” PSD-iste,PC-iste,m-au lamurit ce caracter slab are acest rege care nu merita niciun bun sentiment.Iubirea de Romania si romani este o batjocura pt.noi.Dupa ce si-a primit averea pt.care de fapt s-a intors in tara,trebuia sa stea linistit,nevazut,neauzit.Este un om demn de mila,la fel si cei care-l proslavesc:voiculescu,ilici,tariceanu,constantinescu si alti asemenea lor.

  • Draga Levantica,
   Marturisesc ca am avut un parcurs – in aprecierea Regelui Mihai – asemanator cu al dumneavoastra. Initial am avut o pozitie pro Regele Mihai. Cred ca antiteza cu regimul ceausist si omeneasca nevoie de speranta cu tendinte de idealizare mi-au influentat mult atitudinea. De fapt nici nu stiam mare lucru pentru ca istoria oficiala redusese la un minim util aceasta pagina din istoria noastra.
   Cand Regele Mihai a fost refulat de la aterizarea sa pe pamant romanesc s-a decis sa-si petreaca sarbatoarea Pastelui (care urma la cateva zile) printre romanii din Paris. L-am vazut atunci la Biserica romanreasca. Cata emotie, cata speranta.
   Au urmat compromisurile si pactul cu neocomunistii lui ilici intru recuperarea proprietatilor si a unor avantaje materiale substantiale (ex. subventiile, plata tovarasului print consort, bani pentru intretinerea Palatului Elisabeta etc.). Cu fiecare gest, cu fiecare cuvant imaginea regelui se desena tot mai terna si mai … materialista. Nimic de-a face cu idealismul cu care imaginatia mea il impopotionase.
   Intre timp am aflat si unele aspecte cutremuratoare pentru romani din istoria acestui rege :
   – actul de la 23 August cand Romania a fost cedata FARA nicio conditie in mana rusilor cu toate ca negocierile patriotului Antonescu erau avansate
   – abdicarea de la datorie – e singurul rege din tarile ocupate de rusi care a abdicat si a plecat in exil cu medalia de la Stalin si cadourile acestuia.
   Mi-am revazut atunci opiniile si retroactiv privind in propria mea experienta am constatat ca :
   – pe tot timpul exilului sau Regele Mihai nu a luat niciodata atitudine fata de toate relele care se intamplau in Romania, incepand cu moartea elitei noastre la canal sau in cumplitele puscarii, colectivizarea fortata cu sacrificarea taranilor gospodari, toate abuzurile regimului comunist pana la delirul megalomanic al lui Ceausescu, cel care dupa ce a inceput sa rada monumentele istorice si religioase (voia ca istoria sa inceapa de la el), voia sa rada si satele traditionale. Ei bine, cand s-a declansat nebunia demolarrii satelor, eu ma aflam in Franta. Am vazut mobilizarea francezilor si a belgienilor, am vazut cum s-au creat asociatii care luptau pentru salvarea satelor romanesti, am participat alaturi de ei, de straini, la organizarea de expozitii, de actiuni de presa etc. dar in acest timp REGELE MIHAI N-A SCOS O VORBA SI N-A MISCAT UN DEGET.
   Unde era Majestatea Sa cand Romania avea mari probleme ?
   Unde era Majestatea Sa cand romanii erau striviti de bolsevici ?
   Cu ce si-a ajutat EL poporul lipsit de libertate, traind intr-o tara inchisa ? In tot acest timp Regele Mihai era liber in lumea libera, avea notorietatea unui monarh pe care nu a folosit-o macar o data pentru „poporul sau”.
   Am inteles deci ca atitudinea mea pro-monarhista este una idealista si ca ea nu are nicio justificare in raport cu persoana si personalitatea Regelui Mihai.
   Pastrez un profund respect Regelui Caril I, Reginei Maria, Reginei Elisabeta (mai putin cunoscuta), Regelui Ferdinand, chiar si Regelui Carol II (pentru cele facute in domeniul cultural si social), dar nu vad nimic care sa spele si sa salveze in memoria mea de roman, imaginea Regelui Mihai („regele rosu” – cum l-au numit unii).
   Iar faptul ca Regele Mihai si-a inaugurat singur, ieri, propria statuie nu-i lumineaza imaginea si nu-i asigura dainuirea in istorie pe aceeasi pagina cu predecesorii sai.

   • Salut! Acuma, la drept vorbind, ca n-a facut nimic, nu este chiar adevarat, insa, desigur, istoria va spune daca putea face mai mult. Ai o opinie, ti-o respect, insa cred ca nu este cu totul certa. Sincer, ascultam discursurile Majestatii Sale prin intermediul Europei Libere, cu atata speranta, cu entuziasm chiar. Dasigur, nu cunosc atat de bine dedesupturile abdicarii, istoricii insasi nu se pun de-acord 100%, stiu insa activitatea Sa recenta, si nu este dintre cele mai onorabile. Repet, este un punct de vedere personal, dealtfel in foarte multe aspecte iti dau dreptate.

    • Multumesc pentru raspuns si pentru binevenita completare cu prezenta Regelui la Europa Libera. O ocultasem, inconstient, de altfel.
     O zi buna !

     • Dup-un timp de cugetare, o intrebare, Manek :
      A vorbit oare, Regele Mihai, românilor, in alte ocazii decat de Anul Nou ? Daca da, atunci cred ca a facut-o foarte, foarte rar. Dumneavoastra va amintiti de alte situatii diferite de sarbatorile dintre ani ?

   • „pastrez un profund respect”…,unor regi,destul de defuncti in prezent,dar,
    trebuie,
    apasat cel in viata!
    da,asta a gresit f mult!
    tancul rosu,cominternul de la moscova ,cel contemporan de la bruxxelless,nu au avut un rol f mare(pumn in gura),si nici acum nu se amesteca in treburili noastre interne……
    nuu!
    totul,era favorabil…………………..!
    dar ,mihai,da,nu merita.
    pai,ce?se compara el cu noi?care am distrus industria,am dat gazul,petrolul,hidrocurentul,dam chimoltul,atomoelectricul,etc,etc,,,.
    merge bine,baieti!dar, ceva mai raspanditi….

 15. Sunt tare curios daca sunteti si antimonarhisti rromanes. Inteleg ca nu va place de Regele Mihai , ca doar si idolul Base a vorbit urat si s-a aratat antimonarhist, dar cand era vorba de Maria Sa Regele Cioaba… acolo e alta poveste…

  • Basescu este un om caruia nu i place regele.Toti avem acest drept de a fi sau nu de acord cu ceva.Eu ma intreb cand regele a venit in tara la inceputul anilor ’90 nu a fost primit in tara de Iliescu si ai lui iar acum ii strange mana regelui.Ce sa mai intelegem?

 16. Hai sa fim seriosi. Romanii mai degraba fac coada sa pupe moastele sfinte decat cadavrele regale. Duda este prizonierul misiunii sale. Dorind sa decridibilizeze casa regala a Romaniei, securitatea a apelat la intromisiunea lui Duda. Duda s-a achitat de datoria sa, iar misiunea a fost o reusita totala. Regele este cu mult mai putin cunoscut decat Guta, iar monarhia este privita mai degraba ca un spectacol de circ unde bufonii sunt imbracati in frac.

  • Casa Regala nu reprezinta niciun circ, nu trebuie urmat exemplul lui Basescu. Macar Voiculescu si restul clasei politice poarta respectul cuvenit membrilor Casei Regale.

    • Apropo….poate ne lamuresti….cind au respectat Casa Regala ,turnatorii amintiti de tine…cind l-au fugarit pe Mihaita sau cind a fost Mihaita la Kremlin ca sa primesca de la Putin medalia de onoare KGB-ista??

   • Diferenta dintre Voiculescu si piratul turnator comunist Basescu este una extrem de mare. In timp ce Voiculescu respecta, apreciaza si sustine oamenii de valoare, piratul turnator Basescu jigneste si nu respecta pe nimeni.

    • Ha ha ha ha

     Da , ma Bujie….Rspecta Mafiotii ,Turnatorii si Tradatorii ca si el…..

   • ha ha ha moza.ce aberatii stai spunind!!??te uiti in oglinda cind spui asta.pai si domnul mihai de h.pare,sau chiar e un bufon purtatt de colo colo.ce rege era el la virsa aia?gindea cvu capul dintre picioare.

Comentariile sunt închise.