11146191_884084431655349_4998826621424392221_nIN-CRE-DI-BIL! Dana Rozalia Varga (foto, în dreapta, în imagine alăturată) a ajuns lângă primul ministru al României! E consilier special al lui Victor Ponta, cu rang de ministru secretar de stat! Domnule Victor Ponta, domnule Klaus Iohannis, dragi CSAT, SRI şi alte instituţii de siguranţă naţională, colegi din presa de investigaţii, în ce ţară din lume o persoană provenită dintr-un clan de tip mafiot ajunge să aibă acces la secretele şi la informaţiile de cel mai înalt nivel în stat?!

Este vorba de fiica celebrului bulibaşă Varga Rudolf, din Gilău (Cluj), despre care presa a relatat pe larg. Poliţiştii curaţi din Cluj nici nu mai pot să ţină socoteala de câte ori au ajuns membrii familiei bulibaşe la beci, pe vremea lui Ceauşescu, pentru implicare în afaceri cu aur şi alte probleme infracţionale. Dar Revoluţia i-a salvat, deşi erau la puşcărie pentru trafic de aur! În decembrie 89, membri ai clanului Varga se aflau în arestul Miliţiei Cluj, iar valul revoluţionar i-a scos pe sus din puşcărie şi i-a pus în libertate, deşi trebuia să rămână la zdup. Cei care se ocupau de contrainformaţii atunci ştiu mai multe (Timişoara,…).

Persoane care cunosc istoria infracţională a familiei Varga au dezvăluit că actuala consilieră a premierului Ponta a fost şi ea la beci, în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, pe vremea lui Ceauşescu. Nu putea fi arestată, căci era minoră, dar surse demne de încredere au povestit cum era ţinută atârnată cu picioarele în sus şi lovită peste tălpi pentru a dezvălui activitatea infracţională a tatălui-bulibaşă. Pe vremea aceea, tortura era o formă eficace prin care autorităţile smulgeau informaţii despre clanurile mafiote, care altfel ar fi rămas mormânt, dată fiind secretomania internă păstrată inclusiv de copii.

TĂRICEANU A PRĂDUIT ŞI AURUL

Ce încredere mai poate avea cetăţeanul român în stat şi în siguranţa naţională, când astfel de persoane ajung la vârful puterii, fără un minim obstacol din partea instituţiilor de protecţie? Şi cum să nu te întrebi de ce fostul premier Tăriceanu a decis să returneze masiv aur, printr-o ordonanţă a guvernului său (care, atenţie!, n-a trecut prin parlament!), când aceeaşi Varga era şi atunci consilieră la cabinetul primului-ministru? Banca Naţională a României (BNR) a fost dată zdravăn peste cap, pentru că fost returnat masiv nu doar aurul ce fusese confiscat abuziv de statul român comunist de la cei care îl deţinuseră legal, ci şi aur care nu trebuia returnat, deoarece fusese confiscat de la reţelele de contrabandă transfrontalieră în care erau prinşi inclusiv membri de vază ai clanurilor ţigăneşti! Dintr-un condei, Tăriceanu a anulat toate legile ceauşiste referitoare la aur, deci şi pe cele care vorbeau despre aurul confiscat de la reţelele de contrabandă! Deci au primit cadou aur pentru fabricat lingouri chiar şi cei care-l furaseră!

Dosarul Aurului n-a explodat până acum, probabil pentru că sunt implicate sume imense de bani, iar lingourile (vezi cazul Vâlcov) au devenit şpagă de lux la nivelurile cele mai înalte ale politicii. Dar dacă politicienii au reuşit să ţină acest dosar departe de ochii poporului, nu acelaşi lucru trebuie să-l facă serviciile de informaţii, presa de investigaţii şi toţi acei poliţişti cinstiţi care ştiu mai bine decât oricine cât au chinuit cu reţelele infracţionale care ajung, iată, în preajma mai marilor-ţării!

Acest text nu este un atac la Victor Ponta. Se prea poate ca el s-o fi moşţenit pe Varga de la Tăriceanu, fără să ştie ce se ascunde în istoria sa şi a familiei sale cu bulibaşă. De menţionat că, după ce Tăriceanu a pierdut puterea, aceeaşi Varga a ajuns la vârful celor ma importante structuri din Ministerul de Interne!!! Şi nu e exclus ca să-şi fi fabricat între timp un CV curat, poate cu nişte cursuri de securitate naţională la activ, şi să fi intrat pe uşi necunoscute în spatele cortinei serviciilor de informaţii. Cu un astfel de pedegreeşi fără o verificare profundă, chiar şi Victor Ponta putea să-şi ia ţeapă cu oamenii de alături.

STATUL, INFILTRAT DE CLANURI LA NIVEL ÎNALT

Dar tocmai de aceea încerc aici să trag un semnal de alarmă menit să protejeze instituţia primului-ministru de orice influenţă malefică. Ştiu că Victor Ponta îi datorează mult lui Tăriceanu, dar sper să nu-i datoreze şi complicitatea acestuia din urmă cu clanurile ţigăneşti. Pentru exemplificare, vă cer doar să vă imaginaţi cum ar arăta premierul Italiei având la dreapta sa un consilier provenit din familiile Cosa Nostra sau Camorra. Aici nu e vorba despre vinovăţia sau nevinovăţia Danei Rozalia Varga, ci despre ceva mult mai grav: accesul la informaţii secrete al unor grupuri care pot destabiliza statul român.

Dar sigur că DNA, SRI, Parchetele locale, poliţiştii cinstiţi, cei care au lucrat în contrainformaţii şi care n-au fost prinşi în reţele de şpagă pot investiga să afle dacă există un interes direct între familia bulibaşei Varga Rudolf şi ordonanţa prin care guvernul Tăriceanu a înapoiat masiv aurul din rezervele naţionale, fără niciun control, inclusiv către cei care au fost prinşi pe vremea lui Ceauşescu făcând trafic cu metalul preţios. Există informaţii berechet la foştii şefi ai Direcţia Aur&Valută, din fostul Inspectorat Judeţean al Miliţiei Cluj, care au avut mult de furcă pentru a-i dovedi şi a-i ţine sub control pe traficanţi.

Trebuie doar să existe un interes pentru a scoate la lumină acele reţele infracţionale şi a vedea astfel până unde s-au infiltrat ele în zilele noastre. Cei interesaţi să mai salveze ceva din această Românie ce riscă să intre pe mâna clanurilor mafiote găsesc mai jos câteva linkuri utile, care arată de ce o persoană precum Dana Rozalia Varga nu are ce să caute niciodată în preajma unui prim-ministru, darămite să mai vorbească la TV despre moralitate în politică!

http://gazetadecluj.ro/stiri-cluj/pnl-cluj-primeste-fostii-tradatori-fiii-risipitori-cataniciu-secara-varga/

http://www.wowbiz.ro/weekend-ponta-a-angajat-o-la-cancelaria-primului-ministru-pe-fiica-bulibasei-din-gilau-tatal-consilierei-este-fabulos–a-dat-in-judecata-banca-nationa_139328.html

http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1708220-rudi-varga-cautat-stramosii-indepartata-indie.htm
http://gazetadecluj.ro/stiri-cluj/nasii-afacerilor-cfr-trimisi-judecata/

sursa: facebook.com

14 COMENTARII

 1. Fantastic, tiganii astia vor popula planeta, asta cu ajutorul lui Tariceanu si altor hoti ca el.

  • bAI ŢÎŢĂĂ, că nu meriţi sa te scriu cu „â „, te-i trezit si tu ca acuma sa destabilizeaza tara asta, pai de ce m–a nu i-ai spus asta la Basescu care ia adus pe toti inclusiv pe asta care ia pus-o in brate la Tariceanu? Iti spun eu de ce : pentru ca ti-a fost frica ca te baga la zdup si pe tine Basescu. Acuma ti-a venit graiu. Si la urma urmei nu are importanta ce-a fost. ii poti tu gasi vre-o vina in ceea ce face sau in ceea ce afacut in timpul cat a fost functionar public. Da o itrebare mai buna: tu ce ai fost ba pe timpul lui Ceausescu????

   • nicio data nu-i prea tarziu, era timpul sa deschida cineva si acest subiect….

 2. Daca este asa, este incredibil unde au ajuns nefericitii care s-au cocotat in fruntea statului…Sa dai inapoi aurul de contrabanda , cand este clar ca in nici o tara din lume si sub nici un tip de regim aceasta ” indeletnicire” nu este iertata!… Iar Tariceanu a adus tiganca sus in varful statului ca sa poata sa sa-si faca ”mendrele” ! Este clar, numai daca luam cu totii atitudine mai salvam acest stat….Au ajuns ca infractorii de drept comun sa conduca tara…

 3. Eu am spus, spun și voi spune în continuare că țiganii infractori conduc România! Din păcate! Dar de ce, noi românii să fim obligați a suporta clanurile de bandiți care în prezent, conduc România? Nu credeți că ar fi momentul ca noi românii să facem ceva? Au scos unii țiganii în stradă să schimbe guverne….noi, cei mai mulți, chiar trebuie să ne lăsăm manipulați în continuare? Hai să ne cerem dreptul la o viață demnă și normală! Hai să-i dăm jos de la conducere pe mafioți!

  • you do not like?! You’re free to go and do something and change the situation ….

 4. in ungaria tziganii sunt vanati !in romania dece nu sunt? ne lasa-M timorati de tot felul de clanurii / noii suntem mai prostii ca ei?
  ungaria are garda neagra care face ordine in tzara.intotdeauna am spus ca romanii sunt mai prostii ca altzii

  • de ce. 2 cuvinte. lasam, analfabetile. clanuri/noi. 1 singur i, analfabetule. prosti, analfabetule. Inchide calculatorul si du-te la scoala ca esti prost de puti

 5. Ai un calculator si o retea de internet…? Eu,
  am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o
  afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de
  acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom
  ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor
  electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența
  financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport
  profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in
  aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca
  doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a
  ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. IPentru
  cei interesati text,, info’’:[email protected]

 6. Din cite am vazut si am aflat pina acum,nu ma mir ca acesta „doamna” a ajuns in aceasta pozitie.Daca leaderii sint mafioti ei se inconjara tot cu mafioti.Sintem blestemati asta este.

 7. cei de la Militia Cluj care au confiscat aurul tiganilor au depus la BNR doar o parte, restul se gaseste in „investitii” postdecembriste

 8. Tâlhari care ne dau pe mâna hoților și vânzătorilor de țară!

Comments are closed.