tudor_istodor

La Berlin s-a desfășurat Festivalul de Film, al cărei mascotă este ursul, aceeași pe care o are și capitala Germaniei. În acest an, românii au primit aprecieri și nominalizări la câteva categorii.

Actorul, care poate fi urmărit la Teatrul Metropolis, Tudor Istodor (32 de ani), a fost desemnat European Shooting Star la Festivalul de Film de la Berlin. Fiul Maiei Morgenstern primește mereu oferte pentru a fi prezent în filme și piese de teatru. Chiar de curând, a avut șansa să  joace pe aceeași scenă cu celebra lui mamă.

Maia şi Tudor au fost pe acelaşi afiş în „De la Caragiale la Şalom Alehem”, „Hamlet”, „Tango Final”, „Tragedie dentară”, dar şi în filmul „Domnişoara Christina”.

Actorul Tudor Aaron Istodor se numără printre cei zece tineri actori europeni care au fost selectaţi în programul Shooting Stars, organizat de European Film Promotion (EFP) şi ajuns la cea de-a 20-a ediţie.

Competiţia oficială a Berlinalei 2017 cuprinde 18 filme, care vor concura pentru cele mai râvnite trofee ale festivalului – Ursul de Aur şi Ursul de Argint, potrivit click.ro.

Regizorul Tudor Giurgiu a transmis, duminica seara, live pe Facebook momentul in care reprezentantii cinematografiei romanesti protesteaza pe covorul rosu, la Festivalul de la Berlin.

Giurgiu alaturi de mai multi actori romani au defilat cu doua pancarte mari, inscriptionate cu mesajul „ROMANIAN CINEMA #rezist”.

Romanian cinema is protesting on the Red Carpet at the Berlinale #rezist #berlinale #protest„, a scris in mesajul alaturat clipului pe Facebook Tudor Giurgiu.

Protestul a fost transmis live si pe site-ul oficial al festivalului, conform ziare.com