Delegatia FMI se va intalni vineri cu doi secretari de stat din Ministerul Muncii,Familiei si Protectiei Sociale pentru a dezbate probleme legate de piata muncii,legislatia dialogului social si asistenta acordata persoanelor vulnerabile.

Secretarii de stat,Georgeta Bratu si Denisa Oana Patrascu vor participa la discutiile de la Ministerul Muncii care vor incepe de la ora 9.

„Discuțiile vor avea ca temă politicile ministerului privind piața muncii, stadiul și progresele înregistrate în procesul de îmbunătățire a legii dialogului social, precum și stadiul implementării recomandărilor FMI privind asistența pentru grupurile vulnerabile, în perspectiva liberalizării prețurilor la electricitate și gaze”, a anunțat, joi, MMFPS.

1 COMENTARIU

  1. Echipa tehnică a Fondului Monetar Internaţional (FMI) va discuta, vineri, cu doi secretari de stat din Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS), printre subiectele aflate pe agendă fiind piaţa muncii, legislaţia dialogului social şi asistenţa acordată persoanelor vulnerabile.

Comments are closed.