gogaAlin Goga, directorul suspendat investiții DRDP Craiova, a dezvăluit in direct la NAȘUL TV modul în care sunt cheltuiți banii CNADNR pe congrese pe litoral și cum ajung foști șoferi din companie să aibă case de sute de metri pătrați.

„Domnul Narcis Neaga a luat toată conducerea CNADNR-ului, si a făcut un film omagial, ca la Congresul al XIV-lea și are acuma un fel de Congresul al XIV-lea la Constanța. Este congresul șefilor de secție. Au închiriat tot hotelul de patru stele Turquoise din Venus, ei se duc să se relaxeze dacă tot mor oamenii pe drumuri”, a declarat Goga.

Alin Goga și-a susținut declarația confrom căreia exista directori în CNADNR care au case mai mari decât palatul Versailles deși au lucrat toată viața la stat, oferind și două nume: Cristi Andrei și George Trâncă.

„Cristi Andrei cred că are o casă de 1000 mp la Mihăilești și George Trâncă este un biet șofer ajuns brusc director și are și el o casă de vreo 500 mp la Cornetu”, a mai spus Alin Goga.

2 COMENTARII

 1. Căutam Operatori calculator pentru publicare
  anunţuri!

  Cerinţe:

  – cunoştinţe minime PC

  – necesar calculator + conexiune internet

  – răbdare și seriozitate.

  Nu este necesară experienţă.

  Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii
  prin mail.

  Program part-time.

  Se oferă contract legal din start.

  Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice.

  Pt. detalii trimiteţi textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

  Oferim şi solicităm seriozitate!

 2. Oferta de lucru !. Cerinte : persoana cu un vis mai mare decit obstacolele care pot aparea , ambitioasa , responsabila , disciplinata , citeste mult . Persoanele care nu iubesc sa citeasca va rog nu deranjati , aici va fi nevoie sa cititi mai mult decit la scoala . Oferta nu e valabila pentru toti .Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane..Persoana cu o minte închisă la orice subiect, rareori reușește. Scriti pe email: [email protected]

Comments are closed.