Romanii au protestat duminica în toată țara, dar și în cele mai importante orașe ale Europei (Londra, Madrid, Praga, Brno, Lisabona, Atena, Halkidiki). Puteți vedea mai jos imagini pe care telespectatorii noștri ni le-au trimis pe adresa de email nasul@nasul.tv.

9 COMENTARII

  1. Romania E de furat !!! A fost si va ramane de furat atata timp cat noi , cetatenii toleram fara sa zicem nici pis… nu ne pasa ce se intampla cu noi. Astia, pot sa ne jupoaie de vii, ca noua tot nu ne pasa. Popor de nimic…………..Fac legile cum le trebuie lor,fac averi mari, si mai mari, pana la cer de mari, noi saracim si ne doare in freza ; ne crestem copiii cu rahatul de salariu pe care binevoiesc astia sa ni-l dea; au modificat codul muncii ca nu ai voie sa mai zici nimic, dar tot merge, tot ne doare in freza ! Nu exista invatamant, nu exista sanatate, cei cu firme facute pe bune, au falimentat demult , raman in picioare aia de la care „se manaca” sau care le spala banii murdari; toata prostimea de nepoti , de tolomaci, de incapabili sunt deasupra ierarhiei in orice firma ,cei cu creier trebuie sa baqe capul la cutie ca daca nu si-l baga singuri au grija altii ca ei sa stea in banca lor; n-au nevoie de oameni corecti, destepti, sau cu coloana vertebrala; de vandut au vandut pe bani grei tot ce se putea vinde si banii nu s-au folosit in domeniul respectiv , nici macar nu i-au folosit acolo unde au spus pe toate posturile ca-i vor folosi, acolo unde au declarat ca ii vor folosi- si pe noi din nou ne-a durut in freza…. sa mai continui ? Ce dracu aveti de castigat cand ii lasati sa ne faca toate astea ? Unde sunteti, mai, oameni buni ?

  2. Dumnezeu iubeste Romania si romanii de pretutindeni, s-a saturat sa vada ca se balacesc si destrabaleaza dragii nostri conducatori.
    A spus STOP!, dand indemn fiecarui roman fie din tara sau din afara tarii.
    Avem aceeasi tinta „UNITATE ASA NU SE MAI POATE”!

    Nasule, FELICITARI tie si echipei intregi!
    Acum s-a cernut presa, s-a vazut bine care ce si cine este!

Comments are closed.