01-dragneaDoliu în familia vicepremierului Liviu Dragnea. Fratele său, Viorel Dragnea, a murit, într-un spital din Turcia, din cauza unor probleme de sănătate. Potrivit site-ului Informația Teleormanului, decesul s-a produs vineri seara.

Anunțul privind decesul a fost făcut în presa locală din Teleorman, în paginile publicației Opinii Cetățenești, de către generalul de poliție în rezervă Dumitru Strava, coleg cu Viorel Dragnea, fost comisar-şef de la SIPI Teleorman.

“Publicaţia Opinii Cetăţeneşti, alături de dl. general în rezervă de Poliţie Dumitru Strava şi familia sa anunţă cu profund regret încetarea din viaţă a celui care a fost Viorel Dragnea, care a lucrat, de asemenea, în Poliţia Română, un om deosebit după spusele colegului său, cu o înaltă ţinută morală şi cu un profesionalism ridicat. Viorel Dragnea, fratele lui Liviu Dragnea a încetat din viaţă astăzi, într-un spital din Istambul, urmând ca trupul său, probabil, să fie adus în ţară. Condoleanţe familiei îndurerate şi (fără să mă pot abţine!) ruşine celor de la Evenimentul Zilei care scormoneau pricini fictive pentru neprezentarea lui Liviu Dragnea la DNA în simulacrul ăla de dosar legat de referendumul care nu trebuia să fie cercetat, ci Traian Băsescu înlăturat cu siguranţă! Nu de alta, dar am vrut să caut pe Google informaţii despre această moarte fulgerătoare a unui om, a unui colonel de Poliţie. Informaţii n-am găsit, cunosc despre acest deces de la dl. Strava care m-a sunat în această seară rugându-mă să public un anunţ. Cu siguranţă, da şi îmi pare rău că nu am mai multe informaţii disponibile în acest moment pentru a evoca personalitatea celui care a fost Viorel Dragnea, dar promit să revin cu detalii. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Cerului!”, se precizează într-un articol publicat de Opinii Cetățenești.

Viorel Dragnea a încetat din viață într-un spital din Istambul. Trupul neînsuflețit urma să fie adus în țară în această seară, iar înmormântarea va avea loc, luni, la București.

 
În ziua morții fratelui său, Dragnea era la Guvern

Potrivit EVZ.ro, vicepremierul Dragnea a făcut „un tur de forță” pentru a-l aduce acasă din Turcia pe fratele său mai mare, Viorel Dragnea. Vicepriministrul Liviu Dragnea – urmărit penal în dosarul privind fraudarea referendumului din 29 iulie 2012 pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu – a fost citat să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în data de 19 august. Potrivit surselor EVZ, la întâlnirea cu procurorii ar fi urmat să se definitiveze prezentarea materialului de urmărire penală, act ce precede trimiterea în judecată.

Liviu Dragnea ar fi invocat necesitatea unei plecări urgente la Istanbul, unde s-ar afla, grav bolnav, fratele său mai mare, Viorel Dragnea, fost poliţist, au declarat surse judiciare, în exclusivitate pentru EVZ. Aceasta nu este prima amânare cerută de vicepremier, dar procurorii DNA nu puteau refuza un om care reclamă probleme grave şi urgente în familie. Aşa că au reprogramat întâlnirea pentru data de 29 august.

Vineri, la doar două zile distanţă după evitarea DNA, Liviu Dragnea era în Bucureşti şi nu la Istanbul. Jurnaliştii acreditaţi la Palatul Victoria l-au văzut la şedinţa de Guvern. Surse din Teleorman, judeţul de provenienţă al familiei Dragnea, au confirmat pentru EVZ faptul că, într-adevăr, fratele mai mare al vicepremierului “a fost internat la Istanbul” şi că “a fost deja adus acasă astăzi (miercuri – n.r.) sau marţi”. Liviu Dragnea nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. Nici apărătorul acestuia, avocatul Marian Nazat, nu a putut fi găsit.

 
Ponta, turnat de fratele lui Dragnea

În 2011, şefului Fiscului, Sorin Blejnar, i-a parvenit o notă împotriva preşedintelui PSD, Victor Ponta, din partea comisarului-şef Viorel Dragnea de la SIPI Teleorman, fratele secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.

nota_2_001

Preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, i-a parvenit o notă privindu-l pe preşedintele PSD, Victor Ponta, în care erau vizate societatea colegului său de raliuri Edwin Keleti, denumită SC Auto Media SRL, şi firmele care au încheiat cu aceasta contracte de prestări servicii, îndeosebi de publicitate. Printre firmele vizate se afla şi o firmă controlată de fostul ministru de Interne Ioan Rus, SC RMB Inter Auto SRL Cluj-Napoca, care a sponsorizat SC Auto Media SRL cu un autoturism de curse în baza unui contract de barter.

Potrivit unor surse din serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor (DGIPI), nota respectivă ar fi fost întocmită de comisarul-şef Viorel Dragnea de la SIPI Teleorman, care este fratele lui Liviu Dragnea, pe atunci secretar general al PSD şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

15 COMENTARII

  1. Acestui ordin nu i-te poti impune, vrei nu vrei parasesti TOTUL, ai plecat, nu duci nimic cu tine inafara de faptele pe care le-ai facut.
    Sincere condoleante familiei !

  2. Dumnezeu sa- l odihneasca!!! Iar tie sa ai frica Dumnezeu dom. Liviu D. Ca nu duci nimic cu tine, istoria ramane poate de Hot sau cinstit asa cum esti!!!!!

  3. Si suferinta celor pe care i-a manipulat sa voteze toti hotii si neispravitii nu conteaza?Scursuri si nesimtiti sunteti voi ,cei care-l luati in brate!

  4. noi , muritorii de rand ar trebui sa nu uitam ca avem dreptul sa aruncam cu piatra doar daca ne stim fara de pacat…sentimentele, asadar si respectul fata de durerea adevarata a unor oameni, fac diferenta intre noi si animale. Dumnezeu sa-l odihneasca! Sincere condoleante familiei!

  5. sunteti niste scursuri ale societatii voi astia care nu aveti pic de bun simt, sa nu ajunga restul la voi de la nota de plata. nesimtitilor! sincere condoleante

  6. Stiti ce? Hai sa punem mana de la mana, sa le luam la toti vacante in turcia, ca vad ca le prieste. Daca as fi atiut mai demult cum sa scapam de ei fara sa dam de dracu… Eheee, alta era Romania.

  7. Nu vreau sa fiu lugubru, dar poate mai bine fratele infractorului Dragnea ar fi inceput regionalizarea…ca, deh! Dumnezeu NU bate cu parul! I-a dat doar un semn acestui nataru infractor care se crede si politician…

Comments are closed.