Generalul Gabriel Oprea ar fi fost audiat în secret la Parchetul General, joi, în dosarul care anchetează evenimentele de la alegerile din 2009, relatează stiripesurse.ro

Se pare că a recunoscut întâlnirea în fața procurorilor faptul că în seara alegerilor din 2009, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea au fost prezenți la respectiva întâlnire, informează România TV, în emisiunea ”Ediția de seară”.

De asemenea, Gabriela Oprea a negat faptul că ar fi fost implicați în vreun fel în fraudarea alegerilor prezidențiale.

Solicitat să comenteze aceste informații, Dan Andronic, cel care a făcut dezvăluirile despre noaptea alegerilor din 2009, susține că el nu a primit nicio citație, dar faptul că Oprea a recunoscut în fața procurorilor că Laura Codruța Kovesi se afla la el acasă în noaptea alegerilor va ridica mari semne de întrebare.

”Până la urmă nu a făcut altceva decât să recunoască evidența. Cred că a fost o bâlbâială în modul în care au gestionat acest eveniment, pentru că toată lumea s-a ferit să pronunțe numele Laurei Codruța Kovesi. Confirmarea prezenței Laurei Codruța Kovesi, pe atunci procuror general al României, va ridica mari semne de întrebare, pentru că nu cred că se va insista cu varianta asta a zilei de naștere a lui Neculai Onțanu.”, a declarat Dan Andronic, la România TV.