opreaO întâlnire foarte ciudată și foarte interesantă a avut loc la Palatul Cotroceni între președintele Klaus Iohannis și vicepremierul Gabriel Oprea chiar înainte de consultările cu partidele de la putere, informează stiripesurse.ro

În timp ce premierul Victor Ponta, președintele PSD și Daniel Constantin, președintele PC așteptau în Salonul Ambasadorilor întrevederea cu președintele, șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache au coborât exact prin fața presei cu vicepremierul Gabriel Oprea și consilierul politic al președintelui României din biroul acestuia.

Vizibil surprins de întâlnirea neașteptată, premierul Victor Ponta l-a luat în primire pe aliatul său de la UNPR pentru a-l întreba ce și cum. Nu au avut prea mult timp la dispoziție pentru că președintele Iohannis a și venit la discuții.

3 COMENTARII

  1. Johanis trebuie sa se faca prieten si cu satana,daca vrem sa scapam de mila comunistilor iliescieni si polticienilor corupti,indiferent de culoare politica si partid.Dupa se va vedea ce se va intreprinde,cel mai important este sa dispara actualul parlament si senat care distrug Romania

  2. Presedintele ar trebui sa se foloseasca de acest „general” IZMANA – ce fata de spate are! – ca de un mop de spalat veceurile….apoi sa-l scape in canal!

  3. Cine a tradat o data, va trada ori de cate ori i-o va cere interesul! Este suficient sa te uiti la sfecla lui ca sa intelegi ce fel de cotarla este!

Comments are closed.