Aveti cele mai frumoase jocuri de la acest Euro ! Restul meciurilor au fost plictis total !

Aveti cei mai frumosi si numerosi suporteri la acest Euro !

Sinteti cei mai maturi Barbati de la acest Euro !

Aveti Antrenor ! Aveti Capitan ! Aveti Singe ! Aveti Talent ! Daca erati francezi, cota fiecaruia dintre voi ar fi fost tripla !

Dar sinteti doar Romani Patrioti ! Cotele voastre sint mici dar INIMILE voastre ajung pina la Cer !

Jucati relaxati, de placere, ca in curtea scolii ! Voi nu aveti nimic de pierdut, frantujii au totul de pierdut ! Noi, Romanii, sintem deja recunoscatori pentru noua mentalitate de Invingatori cu care ne-ati surprins ! Asa vom schimba Romania in BINE ! Cu Romani ca VOI ! 

Patriotismul vostru, Iubirea voastra fata de Romanii vostri, au fost dovedite ! Nu vorbe goale, de politicieni obositi din ultimii 30 de ani !!!

ROU21MANIA ! ROMAXIMA !

Credeti si veti Invinge ! Zguduiti fotbalul mondial si concediati Franta de la acest Euro ! E Timpul Vostru, Baieti ! Copilaria voastra a fost numai sacrificiu ! Pentru acest moment, cind se cinta Imnul Tarii ! 

Luptati pina la capat, rugati-va pentru Victorie ! Sintem milioane de Romani care deja va Iubim ! Si daca pierdeti, tot va vom Iubii !

Voi nu sinteti „ceata lui Pitigoi” ! Voi sinteti „Haita lui Radoi” !!! Sinteti cea mai tare ECHIPA de la Euro ! Si cea mai Frumoasa !

Asta e Fotbalul la care am visat ! Sa fiu mindru de echipa mea, indiferent de rezultat !

Sa fiti iubiti si sa fiti uniti !

Radu Moraru, un suporter intre milioane de suporteri