hagi halep

Gică Hagi a susținut joi o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre mai multe aspecte ale societății în care trăim. Fostul mare jucător spune că România a mai rămas doar cu sportul, după problemele legate de religie, conform b1.ro

„Cu religia avem probleme, așa că ne-a rămas doar sportul. Dacă și sportul dispare…Sportul, fotbalul în special, a înlocuit religia. Avem destule probleme cu religia, iar dacă mai dăm și sportul la o parte, nu cred că politicul se va simți prea confortabil. Ne trebuie sport și trebuie să-l sprijinim, altfel avem probleme mari.

Societatea și lumea au nevoie de sport. Înaintea era religia, dar nu vedeți acum: bombe și atentate. Ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne-au rămas sportul și cultura, chestii sociale. De aceea, România este tristă, pentru că nu a investit în partea socială”, a spus Gică Hagi, potrivit GSP.

Pe de altă parte, profunzimea declarațiilor lui Hagi a fost mult mai adâncă. Acesta s-a pus în pielea președintelul României și a spus că dacă ar fi locul lui Iohannis singurele domenii în care ar investi sunt sportul, educația, sănătatea și segmentele sociale.

„Dacă aș concura politic sau aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale, sport, educație și sănătate. Cred că m-ar vota oricine. Și în infrastructură aș investi, pentru că așa poți faci comerț. Când le ai pe astea, trăiești fericit! Formezi generații în toate segmentele și ai oamenii educați pentru ziua de mâine”, a mai spus Hagi.