Gimnastica aerobicaRomania a obtinut doua victorii la Cupa Mondiala de gimnastica aerobica, prin Andreea Bogati si Cristian Iordan la proba de perechi si Anca Surdu, Andreea Bogati, Corina Constantin la trio.

Conform site-ului official al Federatiei Romane de Gimnastica la aceste succese se adauga si pozitia secunda a Corinei Constantin (individual) si locul 4 obtinut de Cristian Iordan, in competitia baietilor.

La concurs au participat gimnasti si gimnaste din zece tari, intre care si Romania prezenta cu patru sportivi: Corina Constantin (individual si trio), Anca Surdu (trio), Andreea Bogati (perechi, trio), Cristian Iordan (individual si perechi), sub conducerea antrenoarei Maria Fumea.

Concursul a reprezentat o etapa importanta de pregatire pentru cea de a 9-a editie a Jocurilor Mondiale de gimnastica aerobica si ritmica, de la Cali, in Columbia, programate in aceasta vara.

5 COMENTARII

  1. Bravo,voua!,meritati respectul nostru,ca datorita voua,se mai vorbeste frumos despre Romania noastra ,pe care politicienii au calcat-o in picioare.Ne bucuram cind auzim de succesul pe care l-ati avut.

Comments are closed.