Hamza-YounesTunisianul Younes Hamza, golgheterul echipei Petrolul Ploiesti, il acuza pe Radu Mazare ca le-ar fi comandat oamenilor sai sa il loveasca, dupa ce fotbalistul a avut un conflict cu edilul Constantei, pe plaja din Mamaia.

„Eram la Mamaia si eram in apa cu un ski jet, iar primarul Radu Mazare era sa intre mine, facea parasailing. L-am evitat, dar a inceput sa ma insulte. I-am raspuns, iar cand am iesit din mare, doi oameni de securitate au venit si au inceput sa ma loveasca. Mi-au umflat ochiul si am puncte de sutura. Nu vad cu ochiul drept, iar Ben Youseff, de la Astra, a asistat la acest incident”, a povestit Hamza la Digi Sport.

„Am chemat politia si imi voi chema si avocatul, ca sa fac plangere. Nu e normal asa ceva, suntem intr-o tara europeana. Toata lumea mi-a spus ca sunt oamenii primarului. Mi-au spus ca degeaba chem politia, fiindca nu vor face nimic”, a completat fotbalistul.

Younes Hamza a declarat ca daca nu se vor lua masuri impotriva agresorilor este decis sa plece din Romania: „Daca nu mi se face dreptate, plec de aici. Vreau sa mi se faca dreptate. Nu suntem animale, suntem oameni”.

Reactia primarului Radu Mazare a venit la scurt timp dupa declaratiile lui Hamza. Edilul a declarat pentru Evenimentul zilei ca fotbalistul de la Petrolul era sa dea peste el cu skijet-ul, precizand ca si el va face plangere penala si il va da in judecata pentru tentativa de omor.

„Un băiat, care ulterior am aflat că ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea şi a intrat în mine, după care a început să mă înjure. După aceea a continuat să mă insulte şi să încerce să mă calce cu acel skijet. Eu mă plimbam liniştit cu zmeul şi a venit acest descreierat să dea peste mine! Cum vă imaginaţi că aş fi putut să-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el? Aştept să vină avocata şi voi face plîngere împotriva acestui Hamza şi îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii.

Eu nu sunt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu. După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară. Nu poţi să vii într-o ţară străină şi să faci ce vrei tu, să dai peste oameni că nu ştii să stăpâneşti un skijet”, a declarat Mazare pentru EVZ.ro.

Younes Hamza are 27 de ani si joaca la Petrolul Ploiesti din vara anului trecut. El a marcat 4 goluri pana acum in acest sezon pentru Petrolul.

1 COMENTARIU

  1. Regret ca dobrogenii au ajuns sclavi pe mosia lui „fasolica verde”. Si nu i-a fortat nimeni. Votul e secret. Le transmit pe aceasta cale RUSINE SA LE FIE su i-i compatimesc sincer.
    Sper ca in 2016 sa le vina mintea la cap.

Comments are closed.