kovesi

Daca facem o analiza pe bune a activitatii DNA, observam o uriasa diferenta intre imaginea facuta de PR si ziaristii de casa si rezultatele efective.

In schimb, observam ca pagubele colaterale ale doamnei Kovesi sint enorme. 

Imaginea doamnei Kovesi este una precara fiindca si-a permis sa nu raspunda la citeva intrebari de maxim interes public, preferind sa se ascunda „hoteste”, ca „grindenii” lui Dragnea, seara dupa ora 23 !

Insa cea mai mare greseala a lui Kovesi a fost sa manipuleze Strada, sperind ca macar 100.000 de romani sa iasa in Bucuresti ca sa o sustina! Eu cred ca i-a fost intinsa o capcana!

Era evident pentru orice prescolar ca romanii nu pot iesi in Strada pentru Sefa DNA!

Am vazut multa tacere in presa doamnei Kovesi ! A fost un esec total ! Mai putin de 5.000 de sustinatori in Bucuresti ! Se vede ca doamna Kovesi nu intelege nici situatia cumplita in care se afla si nu cunoaste nici psihologia protestatarului roman !

Eu cred ca DNA are nevoie de un restart ! Sint acolo foarte multi procurori valorosi care nu au nevoie nici de ordinele lui Kovesi, nici de protocoale secrete cu SRI (ce blasfemie la adresa democratiei !), nici de Coldea sau Iohannis si nici de Hans Klemm sau trimisii FBI ai coruptului James Comey.

DNA are nevoie de libertate si nu de PR in fals ! DNA nu are nevoie nici macar de „acoperitii” din presa ! 

Doamna Kovesi, DNA nu sta in d-voastra ! Caci daca ar fi asa ar fi extrem de grav ! Inseamna ca ati construit un DNA in fals ! E timpul sa predati Stafeta, asa cum a facut-o Coldea ! E timpul sa imi redati increderea in DNA ! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru