liviu-dragnea

„Dragnea Fanariotul a tăiat finanțarea unei lucrări esențiale pentru Cluj și pentru Transilvania, iar banii îi duce în Teleorman!

Decizia aberantă a Guvernului Dragnea-Grindeanu, introdusă în bugetul de stat pe 2017, va duce la pierderea unei finanțări europene de 138 de milioane de euro.

În schimb, guvernul-de-șobolani a alocat sute de milioane de euro pentru drumuri din Teleorman. Doar pentru modernizarea DN52, Alexandria – Turnu Măgurele (44 km), au fost alocați 223 de milioane de lei (50 de milioane de euro).

Asta înseamnă 1,1 milioane de euro pe kilometru – o sumă enormă pentru modernizarea unei șosele de câmpie, care nu presupune lucrări complexe.

Liviu Dragnea, în schimb, va fi fericit: castelul său din Alexandria va fi legat de hotelul său din Turnu Măgurele printr-o șosea ca o pistă de avion. Una pe care Valentin Ștefan Dragnea, beizadeaua baronului de Teleorman, să poată „prinde” 320 km/oră cu unul dintre bolizii săi de sute de mii de euro, așa cum a făcut în 2014 pe autostrada București – Pitești la bordul unui Lamborghini’, a comentat jurnalistul, pe Facebook, decizia Guvernului de a tăia fondurile de investiţii pentru Cluj, garantate de Comisia Europeană, pentru a da bani în Teleorman pentru drumuri secundare ca importanţă.