mirel palada

Confratele Marian Petrutza, „vulturul vigilent din Chicago”, ne amintește cine e Mirel Palada și ce făcea el pe 16 noiembrie 2014, când proorocea victoria inevitabilă a lui Ponta și înnecarea în alcool a „pufoșilor” din diaspora. Palada a fandat între batjocură la adresa alegătorilor din străinătate și injurii obscene adresate ziariștilor nepesedizați. Nu putem spune că atunci s-a compromis ca sociolog, pentru că se compromisese de mult. De pe vremea când măsluia sondaje la comanda lui Voiculescu.
Băiat precaut, Petrutza a intuit că lașul Palada, într-o conjunctură neplăcută sau pur și simplu când se va trezi din beție, va șterge postarea, de aceea a făcut o captură preventivă. Petrutza, nu Palada! O captură pe care ne-o oferă acum, drept aducere aminte, și din care spicuim:
* „Tuturor prietenilor mei virtuali cu naturelul simțitor, care se cacă pe ei de frică punând botul la propaganda lui Băsescu, a lui Adrian Sârbu și a celor de la Hotnews. Vai, să fugim! Sunt cozi în străinătate! Vai, ne mănâncă! Vai, maică, apocalipsa! Ce ne facem, fetelor?”
* „Deci, vă rog eu, stimați pufoși care toate căcaturile pe internet și credeți în ele mai ceva ca în Maica Precistă. Luați cu alcool, că relaxează sinapsele. Nu mai plecați după fentă. (…) Deci, ascultați la moșul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuța de dinți în mână, tot degeaba. Sunt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, când voi citiți aceste rânduri ale nemernicului guvernamental, intră în secțiile de votare să dea cu ștampila să scăpăm de Băsescu și de minionul său, Iohannis. Acum. Chiar acum. În țară.”
* „Relax. Luați cu alcool. Marș la vot, să vă treacă emoțiile! Pufoșilor…”

 

Sursa: voceadiasporei.ro

7 COMENTARII

  1. daca tot il bagati in butoiul cu zeama de varza ce pute a cacat, nu o mai terminati cu spermatozoidul asta in veci vecilor .

  2. Mars….Sa-i spui la mata imbecilule .De la o posta mirosi a neam prost.Nu inteleg dece B1 isi mazgaleste stindardul invitand la emisiuni un individ de teapa ta, esti o rusine pentru breasla din care faci parte.

  3. Acest palada mirel are totusi o mare calitate. Cu un discurs direct si sincer ne prezinta foarte clar si precis ideologia PSD si a partidelor din coalitie. Ei sunt smecherii, sunt jupanii, totul le apartine si nu permit sa fie deranjati de nimeni si nimic. Toti ceilalti cetateni, inclusiv proprii votanti, sunt prostimea si singurul lor drept este sa ii slugareasca. Celor ce o fac din proprie vointa li se acorda diverse avantaje si recompense pe criterii stiute tot de ei. Este totusi bine ca in acest fel se poate face distinctia dintre discursurile politice, pline de mistificari si declaratii de bune intentii, si realitate.

  4. Nu ne trebuie ambasadori MERITOCRATI precum domnul Hurezeanu!; ambasador la Berlin!

    PALADA/ MARMELADA este cel mai bun sub-mediocru din sistem care ne poate face „cinste”! este prietenul lui ponta si e la fel ca el! Asa ca MARMELADA ambasador la BERLIN!

    MAR-ME-LA-DA la Berlin! MAR-ME-LA-DA la Berlin! MAR-ME-LA-DA la Berlin! MAR-ME-LA-DA la Berlin!

  5. Se pare ca aceasta Mirela Balada este amatoare de pufosi.. Cred ca urmeaza sa faca o declaratie in care sa ne marturiseasca orientarea sa sexuala. Acum isi face curaj…

Comentariile sunt închise.