parc-cismigiu-copac-taiat-firea

Jurnalistul Grigore Cartianu comentează pe o reţea de socializare primele realizări ale Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele în funcţia de edil al Capitalei. Cu titlul „Vrăjitoarea din Voluntari e pericol public pentru Bucureşti!”, jurnalistul descrie „performanţele” Primarului General:

„Nici nu s-a instalat bine la Primărie, că a și început nenorocirile.

1. Sub pretextul toaletării copacilor, a tăiat deja sute de arbori sănătoși – unii tineri, alții seculari. Drujbelor trimise de Firea nu le-au scăpat copaci de pe Șoseaua Kiseleff și din Parcul Herăstrău.

2. RATB va achiziționa în regim de urgență 200 de autobuze vechi. Rablele vor fi cumpărate de la o firmă aleasă pe sprânceană de scorpia lui Pandele.

3. Contractul de 1,8 milioane de lei (400.000 de euro) pentru bărcuțe și biciclete, pentru lacurile Tei și Floreasca, a fost acordat de Primăria Capitalei unei firme din Voluntari, aparținând unei anume Adriana Pandele.

4. Alegerile pentru comisiile de specialitate ale Primăriei au călcat legea în picioare. Câțiva consilieri, în frunte cu Nicușor Dan, nu au fost incluși în nicio comisie, lucru absolut ilegal.

5. Și l-a ales ca viceprimar pe Tudy ‘The Lab’.”