anonymous-donald-trump

La nici doua saptamani dupa ce Donald Trump a fost ales presedintele SUA, hackerii de la Anonymous i-au transmis un mesaj amplu, prin care ii cer acestuia sa devina un „presedinte care sa fie respectat de generatiile viitoare”, conform stirileprotv.ro

Mesajul, al doilea transmis de grupare, este mult mai amplu decat primul, iar hackerii chiar ii adreseaza cateva rugaminti.

Astfel, cei de la Anonymous ii spun lui Donald Trump ca are o misiune greu de indeplinit, dupa campania dura pe care a dus-o inainte de alegeri, si ca ei vor fi mereu cu ochii pe el si vor dezvalui intotdeauna lucrurile asa cum sunt ele, populatiei.

Mesajul celor de la Anonymous pentru Donald Trump:

„Anonymous reprezinta oamenii, inclusiv pe acei oameni care l-au ales pe Donald Tump sa le fie presedinte, si ne asteptam ca tu sa le oferi oamenilor tot ceea ce le-ai promis si sa faci schimbari pozitive.

Ca multi alti presedinti dinaintea ta, toti au avut propria sansa sa arate empatie si faptul ca le pasa de cetatenii lor pentru a fi respectati si a ramane in istorie. Multi au plecat capul in fata puterii, coruptiei si a bogatiei, in fata corporatiilor sau in fata Elitei de mai sus. Prin urmare, ne intrebam, tu ce vei face in timpul mandatului? Ai adus in discutie multe probleme in campanie, dar noi suntem aici sa iti spunem ca exista multe alte lucruri de care ar trebui sa fii ingrijorat decat sa ridici un zid.

Deci, ce o sa faci cu adevarat pentru poporul american, Donald Trump? Pentru ca in acest moment esti in stadiul de incepator si trebuie sa inveti din greselile facute de predecesaorii tai. Vei proteja poporul american, mancarea lor, siguranta lor, educatia si sistemul de sanatate, drepturile omului, intimitatea lor…. sau vei fi ca toti ceilalti care ar fi putut intra in istorie facand lucrurile astea?

Nu uita, actiunile tale vor arata lumii intregi cine esti tu cu adevarat, iar noi, cei din Anonymous, abia asteptam sa sa te urmarim si sa expunem orice consideram ca este necesar sa le aratam oamenilor.

Insa, avem cateva rugaminti pentru tine, Donald Trump. Te rugam sa incurajezi toate tarile sa opreasca aceste razboaie, opriti crimele impotriva copiilor si a oamenilor nevinovati. Am ajuns cu totii la limita. Acesta nu este un joc, nu exista invingatori. Trebuie sa protejezi rezervele de apa pentru cetateni, hrana, sa le asiguri un sistem de sanatate si acces la educatie, sa reduci cheltuielile scumpe din viata de zi cu zi si sa ii lasi pe oameni sa protesteze atunci cand nu li se ofera atentia cuvenita.

Toate la timpul lor, Donald Trump. Nu esti doar in postura de a face America grozava inapoi, dar ai posibilitatea sa te transformi si pe tine intr-un presedinte grozav, pe baza actiunilor si deciziilor pe care urmeaza sa le iei in urmatorii 4 ani si ai putea fi respectat de generatiile ce vor urma. Numai tu ai puterea sa iti alegi propriul destin.”