Gica Hagi a lansat un atac dur la adresa rivalei FCSB inaintea audierilor de la TAS care pot schimba campioana Romaniei, scrie ziare.com

„Regele” sustine ca echipa sa a castigat meritat titlul in sezonul trecut si ii acuza pe cei de la FCSB ca vor sa fure aceasta realizare.

In plus, Hagi a anuntat ca va vorbi mai multe despre acest litigiu dupa ce va veni verdictul, lasand sa se inteleaga faptul ca are multe lucruri de explicat.

„Campioana Romaniei suntem noi. Restul e poveste. Daca se intampla altceva, va fi un mare semn de intrebare. Noi am facut 69 de puncte, ei 67 (n.r. fara injumatatirea punctelor inainte de play-off). Restul sunt chestii avocatesti. Va voi spune dupa ce se da verdictul ce am in cap.

Toata Romania a spus ca suntem campioni. Doar Steaua…sau sa ii spun FCSB? Pentru ca Steaua nu facea asta. Ii doare realitatea, ei vor sa ne fure lucrul incredibil pe care l-am facut. Daca Alibec spune ca noi suntem campionii…nu vedeti ca se dau de gol singuri?”, a declarat Hagi, citat de DigiSport.

Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena).

Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si cere ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar castiga titlul.