Incepind de astazi, fotbalul mondial se va uita crucis la RO U21 ! Marile puteri in fotbal, Franta, Croatia, Anglia, nu mai inteleg nimic !!!

Sint „copiii” Romaniei care au reusit sa schimbe imaginea de tara trista care asteapta ca „mamaliga sa explodeze” !

Este generatia care a facut ca „mamaliga” sa le explodeze in fata, LOR, adversarilor !

Daca pina astazi ne tremurau noua chilotii, de astazi incepind o sa tremure chilotii LOR !

De astazi inainte nici nu mai conteaza rezultatele, baieti ! Jucati ca astazi si, chiar daca pierdeti, Romania va aplauda LUPTA voastra ! Romania are nevoie de LUPTATORI si doar uneori de VICTORII !

Este cel mai mare meci al vostru, generatie U21 !!! Lupta, fotbal spectaculos, BAFTA, speranta pina la capat, talent urias ! Dar generatie U21, E C H I P A ! Daca nu erati ECHIPA va cafteau englezii ! BRAVO ! Ati gestionat Succesul raminind o ECHIPA !

Ati scris ISTORIE ! Niciodata RO nu si-a revenit din „pumni” asa cum ati reusit VOI ! NICIODATA !!! Si ati jucat cu cea mai buna echipa ! Anglia e super echipa ! Peste Franta !

Mirel Radoi, scoate relaxarea din Baieti, baga in ei patriotism si sacrificiu! Franta trebuie batuta ! Finala voastra e meciul cu Franta ! Bateti Franta cu ” HAITA” si Cupa Finala e Bonus ! Dar nu ne mai intereseaza …

Mirel, nu stiu cum faci dar ai o inspiratie extraordinara si se vede ca iti cunosti fotbalistii si tii la ei si le dai cele mai bune roluri, pozitii si motivatii ! Ramii la fel de liber, Baietii chiar tin la tine, te respecta pentru spiritul tau de INVINGATOR si LUPTATOR ! 

Bateti Franta ! Nimic de pierdut, totul de cistigat ! 

Sinteti GENERATIA care va schimba ROMANIA ! Si un mare Bravo si lui Gica Hagi ! Stiti cu totii de ce ! Dar multi nu aveti habar cit a riscat Regele pentru viitorul fotbalului romanesc !

Gica, te inteleg perfect ! Stiu cum e sa nu ai nicio sansa si totusi sa scrii ISTORIE ! Din copilul sarac, fara nicio sansa, ai scris Istoria fotbalului mondial ! Si din „nebunia” ta, ai contribuit, cu Scoala ta, cu Ambitia ta, riscind toata Averea ta, la viitorul fotbalului romanesc ! Stiu ca cel mai greu a fost sa rezisti ! Atunci cind ceilalti nu iti dadeau nicio sansa ! Atunci cind multi erau impotriva ta !

Gica, tu meriti o Statuie in inimile milioanelor de microbisti ! In inimile milioanelor de Romani carora RO U21 le da SPERANTE ! Aici nu e vorba doar de fotbal !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru, NASUL – Candidat la Presedintia Romaniei 2019

Bucuresti, 21 Iunie 2019