elena udrea

Elena Udrea incearca sa uite de problemele multe pe care le are in justitie, relaxandu-se pe litoral si in Delta – si postand multe fotografii pe Facebook, relateaza stirileprotv.ro

Aflata in Sulina, Udrea spune ca a vizitat si Cimitirul, „monument istoric cu morminte vechi de la 1700″.

Iar in fotografia postata pe reteaua de socializare, fostul ministru al Turismului apare desculta in fata mormintelor, la fel ca pe o plaja oarecare.

„Am ramas peste noapte in Sulina, care este plina de turisti, cum nu am vazut-o niciodata, nici chiar in toiul verii. Agentii economici spun ca numarul lor a crescut exponential in ultimii ani, acum fiind cu 30% mai multi ca in 2015. Am fost pe faleza, la Cimitirul monument istoric cu morminte vechi de la 1700, pe plaja, la Farul vechi. Sunt atat de multe de vazut aici!

Am vazut si cat de utile sunt investitiile pe care le-am facut (reabilitarea falezei, a Farului din oras, drumul catre plaja, amenajarea plajei, pavarea strazilor din oras, reabilitarea termica etc.) dar si ca ar mai fi multe de realizat…

Turistii m-au intrebat cand se vor face toate? Le-am promis ca termin eu, cand ma intorc.” – a scris Udrea.

In prezent, Elena Udrea este cercetata in mai multe dosare.

Potrivit DNA, in anul 2010, in calitate de ministru si de persoana cu functie de conducere in PDL, avand influenta asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei si ai SC Hidroelectrica SA, Elena Udrea a pretins de la un om de afaceri, prin intermediar, suma de 5 milioane de dolari, pentru a asigura firmei controlate de acesta derularea, in continuare, a contractului bilateral de vanzare-cumparare de energie electrica cu SC Hidroelectrica SA.

De asemenea, Elena Udrea a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie 2015 in dosarul „Gala Bute”, fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.