Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor postează pe blogul său un îndemn către serviciile secrete românești să dea o lovitură de stat sau chiar să-l ucidă pe președintele Traian Băsescu după modelul Nicolae Ceaușescu:

„Lipsa unei actiuni rapide si concrete pentru eliminarea lui Basescu din viata politica de catre serviciile de informatii este absolut ingrijoratoare. Ar fi fost o reactie fireasca, de tip imunitar. Atunci cand un astfel de individ implica la cel mai inalt nivel serviciile secrete, informatiile obtinute, lanseaza diversiuni si se dovedeste instabil – serviciile intervin pentru salvarea tarii de la un derapaj extrem de periculos produs de un om bolnav. S-a tot vorbit complicitatea Securitatii cu Nicolae Ceausescu pina in ultima clipa din Decembrie 1989 si de faptul ca stiind prea bine raul facut de dictator si situatia dramatica a populatiei, institutia cu pricina a ramas loiala paranoicului pina in ultima clipa. Ar fi putut sa-l elimine mai rapid, sa gaseasca o solutie decenta pentru iesirea Romaniei din drama pe care o traversa.

Din pacate cred ca azi avem de-a face cu o situatie similara, iar sistemul de securitate nationala nu face absolut nimic pentru a-i trage un bobarnac in freza pina la rostogolirea pe scari celui care face atat de mult rau.O fila dintr-un document exploziv, un extras de cont bancar, un detaliu din nenumaratele compromisuri uriase facute ori din abuzurile fara numar savarsite. Oricare dintre acestea ne-ar fi scutit pe noi ca popor sa mai suferim inca 70 de zile de mizerie si rusine nationala cu Traian Basescu, dupa 10 ani de umilinte. Din pacate, serviciile aleg – ca si in trecut – politicianul compromis si periculos in dauna optiunii populare ferme, binecunoscute.”

 

Sursa: curentul.info

4 COMENTARII

 1. pentru instigare la omor nu trebuia sa se sesizeze parchetul sau altcineva? mai ales in cazul unei persoane cu acces extins la tv?

 2. Acest pe bune pui se securist ar face mai bine (pentru el şi pentru toate neamurile lui) să facă ciocu’ mic, da’ mic de tot !
  E disperat că ta’su nu mai are “valoare” între securiştii din vechea gardă din care a făcut parte ?!? Fost “general”, cică …
  Şi acum ce tot latră ? Le-a dat ordin varanu’ din pârnaie ce să facă şi vede că nu mai are “susținătorii” la care se aştepta ?!?
  Să nu uităm că aceste le.pre sunt în stare de absolut ORICE la adresa actualului Preşedinte !!!
  Nu m-ar mira absolut deloc să pritocească chiar şi un atentat la viața sa !!!

 3. omul asta-i nebun sau tremura ca seviciile a intrat in cuibul de viespii,un alt serviciu paralel cu SRI-ul lui melescanul tradatorul care trebuia arestat nu lasat ca fie viitorul presedinte al tarii !…cred si vreau sa cred ca nu locuim intr-o tara numai de hoti si tradatori de neam …clar ca acest sccelerat -tudor in frunte cu antenele sunt serviciile de securisti care actioneaza paralel cu SRI-ul credincios tarii ,impotriva Romaniei !…ce drak pricepe tot romanul fara dinti in gura si nu intelege melescanu si institutiile care trebuie sa-i anihileze ?!…..cum spunea cineva la tv realitatea ,viata presedintelui Basescu este in primejdie !…asta cred ca ar trebuie sa ne sperie si sa dea de gandit celor care mai au putina minte in aceasta tara de kakat !

Comments are closed.