Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a suferit, sambata, o comotie cerebrala, dupa ce a lesinat. Potrivit purtatorului sau de cuvant, citat de Reuters, liderul SUA se recupereaza acasa.

„Ea se recupereaza la domiciliu, iar doctorii vor continua sa o monitorizeze. La recomandarea lor, ea va continua sa lucreze de acasa, saptamana viitoare. Ea va mentine permanent contactul cu Departamentul de Stat, isi doreste sa se intoarca la birou cat mai repede”, a precizat purtatorul de cuvand al Departamentului de Stat, citat de Reuters.

Potrivit surselor citate de Chicago Sun-Times, Presedintele SUA Barack Obama l-a ales pe John Kery, senator de Massachusetts, ca succesor al lui Hillary Clinton in functia de Secretar de Stat. New York Daily News scrie ca John Kery este si alegerea lui Hillary Clinton pentru a prelua mandatul detinut de fosta prima doamna. Presedintele Obama isi va anunta decizia finala saptamana viitoare, niciunul din zvonurile vehiculate in presa americana nefiind confirmate de Casa Alba.

2 COMENTARII

  1. Neica, concussion nu inseamna comotie cerebrala. S-a lovit la cap, atata tot, fiindca a lesinat si a cazut.

Comentariile sunt închise.