Maimuţa-de-Foc-2016

Dupa mii de ani de preziceri venite din zona astrologiei chinezesti, ai motive intemeiate sa crezi ceea ce se prevesteste, pentru ca nu prea s-a dat gres pana acum. Influenta maimutei este una puternica si pentru a intelege ce efecte are, trebuie sa stim mai multe despre acest semn din horoscopul chinezesc.
Maimuta din horoscopul chinezesc este inteligenta si inventiva. Persoanele guvernate de acest semn sunt cele care rezolva problemele atunci cand altii ridica din umeri neputinciosi. Maimutele lucreaza in echipa foarte bine, dar in acelasi timp au o independenta specifica. Ele sunt jucause si copilaroase si se bucura de orice.

Asadar, putem sa ne bucuram ca un astfel de semn ne va influenta anul urmator, insa trebuie sa fim cu totii pregatiti pentru multe evenimente neprevazute. Maimuta ne poate duce pe cele mai neasteptate drumuri, care ne zadarnicesc toate planurile de care tineam cu dintii. Multe situatii neincheiate vor fi in sfarsit finalizate, insa doar prin eforturile noastre. In anul maimutei, de obicei, nu reusesc sa se aprinda mari conflicte politice si tensiunile se domolesc.

Desi va exista un suflu optimist datorita influentei maimutei, iar domeniile politic si economic vor cunoaste o imbunatatire fata de anul trecut, nu trebuie sa uitam de factorul imprevizibil care devine mult mai puternic din cauza acestei zodii chinezesti. Este esential ca deciziile economice sa fie luate cu creierul, nu cu inima, mai ales anul acesta. Poate ca nu este nici cel mai bun an pentru investitii majore si riscuri foarte mari, desi e posibil ca multi sa se simta brusc increzatori sub influenta maimutei de foc.

Pe plan sentimental, anul care urmeaza este unul plin de surprize. Relatiile vechi vor renaste si emotiile aplatizate de vreme vor invia ca pasarea Phoenix din cenusa. Cei care inca sunt singuri au sanse mari sa isi gaseasca sufletul pereche, atata timp cat sunt dispusi sa iasa din zona de confort. Intr-adevar,poate ca anul maimutei nu este potrivit pentru decizii majore in business, dar in amor poti sa te lasi dusa de val linistita si sa risti – cine nu risca nu castiga. Va fi un an presarat cu cereri in casatorie si oameni care isi unesc destinele. Totusi, pentru ca maimuta de foc aduce imprevizibilul si schimbari de drum, multi vor decide sa rupa relatiile toxice si sa isi vada de drum cu optimism. Asadar, pana si despartirile facilitate de anul maimutei raman, totusi, intr-o nota pozitiva si duc intr-o directie buna.

In concluzie, ce anunta horoscopul chinezesc pe 2016? Schimbari, noutati, imprevizibilitate si multe aventuri. Un suflu nou, binevenit, dupa o perioada mai degraba statica si chiar sumbra.

 

Citeste mai mult aici: divahair.ro