Dupa cum se vede in imagini, Radu Moraru, actionarul majoritar al NASUL S.A. si Presedinte al Consiliului de Administratie, singurul care avea dreptul legal sa convoace AGA, a fost prezent de la inceputul sedintei, pina la plecarea pucistilor si mult timp dupa aceea.

AGA legala a lui Radu Moraru a avut un Convocator cu 6 puncte, publicat in Monitorul Oficial, cu 30 de zile inainte de AGA. Convocatorul legal al lui Radu Moraru nu a avut ca obiect SCHIMBAREA Consiliului de Administratie si nici nu a continut 5 nume pentru o eventuala schimbare!AGA legala a lui Radu Moraru s-a incheiat dupa fuga Pucistilor, cu un Proces Verbal, in care s-a consemnat ce s-a votat, in functie de Ordinea de zi a Convocatorului. Apoi, Hotarirea AGA, cea legala, a lui Radu Moraru, a fost depusa la Registrul Comertului si apoi a fost publicata in Monitorul Oficial!

Radu Moraru a explicat de ce a aruncat cafea peste foile Pucistilor: „M-am gindit, inca de atunci, ca daca acesti indivizi vor depune Procesul Verbal la Registrul Comertului, sa fie obligati sa il depuna pe cel patat de cafea. Procesul Verbal se redacteaza la locul stabilit in Monitorul Oficial, nu pe strada. Evident, hotii au depus alte hirtii la Registrul Comertului, nu cele redactate la NASUL TV si patate de cafea. Deci niste hartii facute in strada! Si uite asa mi-au furat Televiziunea! Temporar!”

Si iata o noua PROBA a Falsului! Procesul Verbal al pucistilor a fost depus la Registrul Comertului in forma scrisa la computer! Ori, din imagini, se vede ca ei nu au folosit nici un computer, ci au scris de mina!

Mai mult decat atat, niciunul dintre actionarii care au participat pana la finalul sedintei AGA condusa legal de Radu Moraru si au semnat olograf procesul verbal nu a votat nimic din ceea ce grupul lui Paul Moraru sustine ca s-a votat si s-a adoptat cu UNANIMITATE de VOTURI in favoarea lui.