Daca simtiti ca nu mai intelegeti nimic de pe scena politica, e firesc. Generalii vin si pleaca, „acoperitii” ramin ! E un pic de deruta fiindca se schimba liniile, oamenii, generalii si aliantele.


Deocamdata rezista aproape toti „actorii” fiindca se santajeaza unii pe altii. Sa o luam pe rind.

1. Kovesi este santajata ca i se arata „porcul” de la SRI, prin gusa lui Gusa de la Realitatea Tv.
2. Realitatea Tv este santajata cu inchiderea fiindca de 5 ani nu isi respecta Insolventa. Prin documente ANAF, via Dragomir-SRI.
3. Dragnea, pina mai ieri Paravanul SRI-Coldea, este santajat, cu ajutorul SRI Hellwig si o parte din DNA, cu puscarie grea ! Nu ca n-ar merita-o !
4. Iohannis este santajat cu Suspendarea de catre Dragnea & Tariceanu.
5. Iohannis santajeaza liderii PNL prin SRI Hellwig si o parte din DNA, ca sa fie moi !Iohannis are tot interesul ca guvernul Tudose sa ramina. E singura sansa a lui Iohannis sa arate ca e liderul Opozitiei si sa cistige al doilea mandat !
6. Premierul Tudose ii tine in sah pe Dragnea si partea lui de PSD.
7. Dragnea si Iohannis o tin in sah pe Kovesi.
8. Kovesi ii tine in sah pe Procurorul General Augustin Lazar si pe seful SRI, Eduard Hellwig.
9. Coldea ii tine in sah pe toti, chiar daca este pensionar si pensionat. Dosarele, bata-le vina !
10. „Acoperitii” sint varza ! Nu mai stiu de cine sa asculte ! De aici vine deruta din presa, politica, etc !

Paradoxal, Kovesi poate face diferenta ! Este in cea mai neagra situatie din viata ei dar ii poate arunca in aer pe toti ! Depinde numai de ea si de alegerea ei ! Inca e puternica ! Dar conteaza vital ce decizie va lua in urmatoarele zile !


Din pacate, Romania se scufunda in intuneric ! Cu mare viteza ! De aceea, preventiv, invit 1 milion de fani NASUL TV sa ni se alature pe Platforma Libera ! Donati 10 lei/an ca sa va faceti simtita prezenta ! Cind Sistemul va intra in FALIMENT, va fi TIMPUL NASUL TV, TELEVIZIUNEA LIBERA ! Curind…

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru