Ion Iliescu a declarat, joi la RFI, ca acuzatiile formulate de CSM la adresa lui, a Premierului Victor Ponta si a Presedintelui interimar Crin Antonescu sunt false. El a precizat ca presedintele CSM, Alina Nicoleta Ghica, s-a antepronuntat cand i-a acuzat pe cei trei lideri politici de incalcarea independentei justitiei.

„Este surprinzator si regretabil faptul ca presedinta CSM in loc sa ia in considerare ingrijorarea legitima a opiniei publice in legatura cu fapte si actiuni flagrante de intimidare a cetatenilor care au votat la referendum, lanseaza aceasta acuza falsa la adresa celor care si-au exprimat tocmai preocuparea si s-au pronuntat in sprijinul cetatenilor agresati. Mai mult, domnia sa se exprima deja intr-o forma concluziva. Nu mai e de inteles solicitarea Inspectiei Judiciare. Ce sa mai controleze, daca dansa deja exprima o concluzie in legatura cu aceasta chestiune? Altminteri era justificata o asemenea masura ca Inspectia respectiva sa verifice faptele acestea despre care opinia publica vorbeste si nu aceasta manevra de a intoarce foaia si de a reprosa celor trei personalitati care si-au exprimat aceasta ingrijorare ca fiind element de presiune asupra justitiei. De unde pana unde? Este o falsa abordare a lucrurilor si asta depaseste chiar si competentele si atributiunile presedintei CSM”, a declarat fostul sef de stat.

CSM a sesizat, joi, Inspectia Judiciara in legatura cu afirmatiile lui Iliescu, Ponta si Antonescu, prin care procurorii considera ca independenta justitiei este amenintata.

25 COMENTARII

 1. Vorbe schizoide iesite din putul gandirii si gura puturoasa a unei mumii neimbalsamate a bolsevismului si preluate de paiata cu ochi de peste mort de la Cotroceni !
  Acesti doi indivizi imi provoaca o greata si o sila de nedescris.

 2. Un om simplu,de mare caracter,fara pregatire superioara,dar un mare mester in mobila sulptata,mi-a spus printre alte mari intelepciuni ca pana traieste „bolsevicul de iliescu”in Romania nu va fi liniste!Asta mi-o spunea acum 5 ani.A avut mare dreptate.Avea atunci 90 de ani!

 3. ce n-as da sa nu mai aud si sa nu-lmai vad pe iliescu….m-am saturat de el de la 1989 incoace, de ce dracu nu se retrage la pensie ?

 4. CUM STAI CU CONSTIINTA , MAIMUTA COMUNISTA ???
  LA CATE CRIME AI FACUT , MAI TRAIESTI ???

 5. JAVRA BATRANA BOLSEVICA!!!
  Sa nu te te mai vad ,si sa nu te mai aud,cu manipularile tale STALINISTE!

 6. As vrea sa citeasca ,parerile romanilor despre dumnealui,sa vada cata durere a „sadit” in sufletele lor pare cat mai vrea ,AJUNGEEEEE!!!!!!!!!!!!

 7. Piei satana! Carpa KGB-ista folosita pe ambele parti! Du-te-n iadul tau cu meandrele lui cu tot, mizerabil batran si debil mintal! Apartii unui trecut odios plin de tradari si crime; nu te vrem in prezentul nostru sau in viitorul copiilor nostri, vipera!

 8. Dragi prieteni,nu-l vedeti pe acest vierme,ce uitatura are?de criminal si cu mina aia face ca si cind ar zice”lasa ca va aranjez, eu”Nu-ti este rusine,bosorogule,ai amnezie?parca ieri te otarai la procurori,ca vai,doamne,sint terorizati „bietii votanti cinstiti” de la referendum,ca-i agreseaza procurorii,ori voi sinteti speriati de mirsavia pe care ati facut-o,fraudind,nu numai acum,ci si la locale,ca de-aia ati inrosit tara.Oriana,”de-ar avea decenta sa stea ascuns”,a avut vrodata decenta?!nuuuu!!!!,asta si mort isi face aparitia,n-o sa scapam de el nici mort,o sa dea „directive mostenitorilor”si de-acolo.Duca-se, linga mama si tata,cit mai curind.Sa fim iubiti si uniti,ca numai asa v-om reusi!Era sa uit!Felicitari doamnei presedinta a CSM,Alina Nicoleta Ghica,pentru raspuns si pentru faptul ca nu se teme de niste hiene,luati atitudine doamna,nu-i lasati pe acesti criminali sa va sperie,noi,cei multi si tacuti,va sustinem,sintem alaturi de domniile voastre.

 9. Sper sa se faca dreptate pe lumea cealalta…pe lumea asta nu stiu ce i s-ar mai putea intampla animalului!
  De-ar avea decenta sa stea ascuns…

 10. Bolsevicul asta latra la luna!Doar MOARTEA il poate lecui!Ticalosul,mai are si drept la cuvint?Slugoiul Moskovei da lectii romanilor?Cite stenturi ii mai trebuie pina la un binemeritat concediu de odihna vesnica?

 11. hodorog nenorocit ce esti,piaza rea,ca nu te mai ia moartea odata sa scapam de-o pacoste,du-te si lasa-ne cucuvea nenorocita.

 12. Apare si asta hodoronc tronc cu declaratii in loc sa mearga in pelerinaje pe la Manastiri sa se roage sa-i ierte Dumnezeu pacatele pentru crimele ce le-a facut , ca se apropie Doamna cu coasa si de e cam urat acolo unde si-a asternul dumnealui sa se duca !!!!!!!

 13. Credeti ca pe Iliescu il intereseaza de ce ziceti void? El e un criminal si acum e disperat ca intra si el la judecata, e disperbat,!!!

 14. Dar d-voastra cine va credeti dle Iliescu ?
  Cunoasteti prea bine balacareala asta veche care nu se mai termina odata .
  Nu credeti ca ne-am saturat de atata taraboi ,lasati institutiile sa-si faca treaba !
  Nu mai intretineti ura asta nemarginita ci mai bine i-ati sfatui sa se puna la treaba e aici toamna vine iarna , ce facem o tinem intr-una alan ,dala !

  • mi se pare ca au intrat putzin la inghesuiala altor ‘smecheri’ decat cei pe care i-au format….a venit randul la GAUDEAMUS IGITUR…
   JUVENES DUM SUMUS…. 😉

 15. Ajunge ! Basta !

  Taci o data pentru totdeauna fiara otravita ! Bolsevic, dusman al Romaniei, tradator de neam !
  Inceteaza sa mai vorbesti in numele romanilor, criminal cu mainile pline de sange tanar, nevinovat !
  Nu substitui ” ingrijorarea legitima a opiniei publice” fricii voastre de puscarie !

  Ajunge ! Basta !

Comentariile sunt închise.