violente-refugiatiImagini inspaimantatoare au fost date publicitatii astazi, pe internet. Mii de refugiati incearca sa scape cu forta dintr-o tabara din Austria, in timp ce politistii se lupta sa ii tina sub control.

Imaginile sunt terifiante: voci dure in araba si germana cer refugiatilor sa pastreze ordinea, in timp ce acestia ori se bat intre ei, ori incearca sa sara gardurile pentru a scapa din tabara. Politisti inarmati cu bastoane incearca fara succes sa ii tina sub control.

Incidentele au avut loc in Spielfeld, aflat la aproape de granita cu Slovenia. Violentele au inceput inca de dupa-amiaza, cand un politist a fost lovit peste fata, scrie APA, citat de Aktual24.ro. Politistul a incercat sa intervina intr-o bataie intre imigranti.

7 COMENTARII

  1. Se pune de un razboi,unii isi freaca mainile de bucurie,vor fi niste acaceri banoase pentru industria de armament,vom fi loviti cu totii,mai mult sau mai putin……vesnicele “victime colaterale”,doar ca acum va cuprinde intreaga Europa

  2. Noua romaniilor chiar ne este ciuda ,noi am fost atitea generatii de sacrificiu si actualmente traim intr-o tara corupta si saraca dar suntem in UE.Multi romani s-au saturat de situatia din tara care degraba nu se inbunatateste,poate vrem multi dintre noi sa plecam binenteles cu regrete din aceasta tara si sa cerem si noi azil in Germania sau Suedia etc .La acesti arabi care nu au nici o tangenta cu Europa ii primeste dar pe noi nu ,multi romanii nu mai au ce cauta in Romania situatia de la noi nu se inbunatateste ,nu se schimba clasa politica

  3. trimiteti-i la vaca aia la menopauza, care i-a chemat, sa se spele pe cap cu ei, de ce trebuie sa sufere tarile UE pt destabilizarea Europei?!

  4. Iaca ce a facut tovarasa albastra Merkel! Astia vor fi “clasa de mijloc germana”!
    Soarta lui El Duce o s-o aiba!

    • Clasa de mijloc este a celor ce stiu sa munceasca, araboii astia habar nu au sa tina in mana un ciocan sau o mistrie….niste analfabeti si aroganti a nimica stiutori.

Comments are closed.