Fostul politician, Cristian Boureanu a ajuns de urgență la spital. Acesta a făcut și primele declarații după ce a ajuns la Beciul Domnesc. Au apărut primele imagini cu Cristian Boureanu de după bătaia cu poliţiştii de la Rutieră. Fostul deputat a fost dus în cătuşe din Arestul Central la Policlinica Ministerului de Interne, după ce a i-a acuzat pe oamenii legii că i-au rupt şapte dinţi. Boureanu spune că îi pare rău pentru ce a făcut, scrie stiripesurse.ro, conform RTV.

Cristian Boureanu a apărut destul de „avariat” după ce conflictul avut în noaptea de vineri spre sâmbătă cu poliţiştii. Cu ochiul stâng foarte vânăt, Boureanu nu a făcut prea multe declaraţii. Luni, Boureanu a fost vizitat în arest de fratele, tatăl și iubita lui. Aceştia i-au adus pachet – mâncare şi apă. Între timp, fostul deputat a cerut să meargă la spital pentru că spune că are 7 dinţi rupţi după bătaia cu oamenii legii. „I-am spus atât: că nu trebuia să facă la vârsta asta aşa ceva. E intr-o stare nu foarte buna fizic”, a spus fratele lui Cristian Boureanu la ieşirea de la vizită.

Cristian Boureanu e in arest de sambata dimineata după ce a lovit un politist şi este acuzat de ultraj. La rândul său şi el a depus plângere împotriva celor 8 poliţişti.