catalin berenghi

În ultimele săptămâni, după anunţul guvernului că pune la dispoziţia comunităţii musulmane din România un teren pentru ridicarea unei mega-moschei în capitală, bucureşteanul Cătălin Berenghi, împreună cu prietenii săi, a recurs la tot felul de acţiuni inedite care să împiedice construirea lăcaşului de cult.

Cătălin Berenghi a plimbat o ceată de purcei vopsiţi în tricolor pe terenul din Bulevardul Expoziţiei şi a îngropat alţi doi acolo pentru a spurca zona, a ridicat o cruce ortodoxă adusă din Moldova sfinţind creştineşte locaţia şi, după ce Premierul a cerut autorităţilor să-i facă dosar penal, bucureşteanul l-a îngropat simbolic pe „Ponta Turcitul” acolo.

Dar cine este cu adevărat Cătălin Berenghi? Adevărata poveste, în imaginile de mai jos:

28 COMENTARII

 1. felicitari Catalin. Incearca sa candidezi la primaria capitalei si sa opresti nebunia distrusului de Monta.Numai cu oameni hotarati se mai poate face treaba in tara noastra

 2. Poporul va iesi in strada. Poporul roman are ultimul cuvant, nu alogenii de la putere.
  Poporul roman nu vrea moschee. Vocea poporului este vocea lui Dumnezeu.

 3. Cinste tie , tatal tau este mandru de tine acolo in ceruri , nu te lasa coplesit de amenintarile sistemului corupt si tradator , aduna cati mai multi romani cu demnitate si onoare in jurul tau.

 4. Bravo,Catalin! Eu sunt camarad cu tine in aceasta lupta. Monta e un dobitoc oricum..nu ne mai batem capul cu el de mult timp..asa ca n ai nici tu de ce!

 5. Tot respectul meu pentru Cătălin Berenghi!
  Sunt cu trup şi suflet alături de tine.
  Nu te uita la trolli. Asta-i misiunea lor: să spurce valorile românilor.
  Purceluşii, care şi-au adus şi ei partea de contribuţie la protestul împotriva moscheei, sunt mai presus de gura lor spurcată.
  Pentru mine, eşti un erou.
  Dă, Doamne, mai mulţi ca tine!

 6. sunt deacord cu tine în ceia ce faci,dar un popor trebuie să-și respecte drapelul (pe care ai jurat)ești iertat sa zicem din esces de zel. Ține-o tot așa ,pe parcurs se-vor alătura cât mai mulți.

 7. Moscheea aduce frica,nesiguranta,poate mai mult.Prea putina lume ia atitudine impotriva ridicarii ei.Ce se poate face?Pot fi dati in judecata cei care au hotarit.

  • Pe vremuri, moscheea avea o semiluna in varf… Azi au evoluat, au doua coarne egale pe o bila care simbolizeaza o capatana… Si toiagul muftiului e la fel – terminat cu o bila cu doua coarne… Imaginile vorbesc de la sine… Se pare ca nici islamul nu mai e in era globalismului ce-a fost candva…

 8. Tot respectul pt el si familia lui ! Mai putin il respecta oamenii vanduti ,care au vandut si terenul pt o perioada de 40 ani. S-a gandit cineva daca dupa 40 de ani musulmanii vor intelege ca moscheea nu le mai apartine ? Vor aparea atentate din prostia vanzatorilor de tara !

 9. Bravo Catalin Te sustin in tot ce faci . Esti un adevarat Roman care tine la natiunea si tara lui.

 10. Poporul Roman are nevoie in Bucuresti de spitale pentru rehabilitare : nu de moscheie

 11. Numai un cretin ar fi in stare sa picteze Tricolorul romanesc pe un porc. Altfel se da mare patriot si crestin. Si daca ar fi avut un minim de logica in tzeasta, ar fi stiut ca demersul lui e zero barat, nu mai zic ca incalca o proprietate care nu e a lui. Bineinteles ca siteurile pentru spalati pe creieri, precum Nasolul tv, il transforma intr-un erou, pentru ca sunt hamesiti si au nevioe de controverse, deci clicuri si commenturi pe pagina lor penibila 🙂

  • tu esti o persoana f. importanta. de doua ori zero barat … nici nu stiu de ce mai pierd timpul sa-ti dau replica … cred ca ai „furat-o” de la berenghi ca altfel nu-mi explic reactia ta … BRAVO CATALIN PT TOT CE FACI !!!

   • E foarte posibil ca unii dintre aia sa fi sponsorizat-o pe ma-ta in caminele din Grozavesti cu un deodorant si-un furou, cam cu 9 luni inainte sa te nasti tu, te-ai gandit la asta?

    • desigur ca esti un dobitoc handicapat altfel nu ai scrie asemenea tampenii.cred ca a gresit cand a ingropat porcii aia ,pe tine trebuia .

  • Numai o cretină ar da naştere la copii idioţi. Mă-ta a fost o cretină 🙂

  • Ce cauti pe NASOLTV? Din tot dialogul tau cu persoanele de mai jos vad ca ,,esti hamesit si ai nevoie de controverse „.Si daca vrei sa pari credibil sau….inteligent nu mai jigni .

Comments are closed.