În 2004, Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat un contract în valoare de 68,1 milioane euro. Contractul constă în servicii de pază pentru o perioadă de 20 de ani pentru portul Constanța și a fost semnat cu SC UTI Italy, iar ulterior a fost preluat de SC UTI Servicii Portuare SRL. Cel care a semnat din partea companiei de stat este fostul director, pesedistul Gheorghe Moldovan. Deși la momentul respectiv Ministerul Transporturilor a sesizat organele abilitate pentru a verifica contractul semnat cu UTI Servicii Portuare, ancheta nu a avut nici un rezultat. Drept urmare, contractul este în vigoare. În plus, Administrația Porturilor Maritime semnează acte adiționale la contractul semnat în 2004. Compania de stat afirmă că nu poate furniza informații despre actele adiționale semnate, deoarece sînt secretizate prin clauze din contract.

 

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/Pe-urmele-banilor1.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/bscap00003.jpg” html5_file=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/Pe-urmele-banilor1.m4v”]

8 COMENTARII

 1. Are mutra de mafiot,la fel ca cei mai multi din coducerea PCR.Astia,inafara decat sa se gandeasca cum sa fenteze ROMANIA la altceva nu-i duce mintea,Oameni de nimic,gunoaie umane sustinuti de cei pe care ii sponsorizeaza in accederea la putere cu orice pret,chiar daca vor distruge si farama de speranta ce le-a mai ramas romanilor;hiene cu chip uman hidos.Daca am cauta putin mai profund am descoperi o alta mutra caricaturala,mascariciul Mazare.

  • ” Insulta este declaratia infrangerii ” Nicolae Iorga.
   O astfel de companie plateste lunar salarii pentru un numar de peste 2000 angajati, ceea ce este intr-adevar o performanta. Statul la randul sau incaseza lunar taxe si impozite deloc neglijabile, ma gandesc. Eu gandesc pragmatic. Daca insa exista o situatie care contravine legii atuncii procurorii trebuie sa o rezolve, nu ?

 2. Sigur ca au secretizat actele aditionale, prin care se dubleaza sau tripleaza, sumele initiale stabilite prin contract.

  Toti avocatii s-au umplut de bani, datorita acestor legi, prost facute.

 3. si asta e „prietenul” lui TRAIAN BASESCU?poate ne spun vuvuzelele cine este personajul asta cu figura de secretar al cc al pcr?daca te uiti la el mai superficial,il poti asemana usor cu „felix”!

 4. Pai da ,cea mai buna vaca de muls bani ,,STATUL”
  Felicitari dragi nostri, ne-ati promis ca veti lucra pt noi ,iar noi va respectam ,va urmarim si va ramanem fideli.

Comentariile sunt închise.