coldea-maior

Daca esti Presedinte al Romaniei, adica cel mai ales dintre romani si reprezinti TARA si NEAMUL atit in Prezent cit si in Istorie, atunci toti pulifricii care sint sefi ai Serviciilor Secrete au o misiune istorica: sa ne protejeze neamul sa ne facem de rahat atit in Prezent cit si in Istorie! Adica sa il protejeze pe Presedinte si Familia acestuia! OBLIGATORIU!!!

Daca doamna Carmen Iohannis se pregateste de o aventura erotica fiind profund nemultumita de absenta Sotului cuprins de mari indatoriri de Stat, atunci Serviciile trebuie sa intervina! Ori anuntind-o pe Doamna ca il face de ris pe alesul Neamului, ori pe Domnul daca Doamna nu isi baga hormonii in sertarul prezidential!

E simplu! Romania nu are voie sa ajunga de Rusinea Lumii!

Daca nici Doamna si nici Domnul nu reactioneaza, atunci toti Sefii Serviciilor trebuie sa demisioneze si sa spuna public MOTIVUL! Iar atunci poporul va cere Suspendarea Iresponsabililor! 

Ce vreau sa spun e ca Sefii Serviciilor noastre au fost mereu niste iresponsabili, niste tradatori sau niste slugi! Daca aveam niste barbati adevarati in fruntea Serviciilor atunci nici fratele lui Base, nici nepotul, nici fata, nici ginerele, nici concubinul, nici mirobolanta nu apucau nici macar sa ajunga la borcanul cu miere, daramite sa il linga sau sa se scufunde in borcan!

Asta inseamna sa iti aperi TARA si NEAMUL! Sa nu ne facem de bascalia Lumii!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru