Director al Departamentului Securitatii Nationale

Director al Directiei de Informatii Integrate

Consilier de Stat la Presedintia Romaniei

Domnule Consilier de Stat,

In urma tragediei prin care Televiziunea Libera, NASUL TV, a fost aruncata in intuneric, dupa ce a fost cucerita prin forta, prin incalcarea Dreptului meu la Proprietate, ca actionar majoritar si Proprietatea a sute de actionari cetateni romani, americani, britanici, germani, etc, prin incalcarea Dreptului la Libera Exprimare a tuturor ziaristilor si realizatorilor Televiziunii Libere, expulzati din sediul televiziunii (doar 7 tovarasi au voie sa mai intre in Televiziunea NElibera – proba se afla la Politia Romana), va semnalez urmatoarele :

1. Au trecut 2 saptamini si Statul Roman nu a intreprins nimic. Pe mine ma stiti. Am 25 de ani de presa, sint persoana publica de 25 de ani, am construit 5 Televiziuni, am luat Licenta Tv de la Statul Roman pentru NASUL TV, unde sint actionar majoritar. Sint un crestin, deci patriot, nu am off-shore-uri, platesc taxe si impozite la zi in Romania, am creat istorie in presa, am creat branduri de presa si am creat sute de locuri de munca! Nici eu si nici NASUL TV nu avem datorii la nimeni : nici la Stat, nici la Banci si nici la terti. Eu si NASUL TV sintem doua entitati extrem de solide in Romania si sintem cunoscuti si recunoscuti de catre milioane de romani din tara si din strainatate !

Intrebare :

Ce garantii aveti ca in Spatele acestor 3 Pucisti, (Buca Adrian, avocata Paula Speranta Ungureanu si Paul Alexandru Moraru )care au atacat si confiscat Televiziunea Libera, prin abuz si forta, NU se afla vreo forta sau o grupare ostila Romaniei, Romanilor si Intereselor Strategice ale Neamului Romanesc ?!

Dupa cum stiti, preluarea unei Televiziuni Nationale (si cu mare impact international in Diaspora), si a emisiei sale, fara acordul prealabil al CNA, este act terorist ! Daca ISIS ataca miine PRO TV, cu aceeasi reteta (acte false si „culoare” prestabilite in diverse Institutii de Stat), oare tot asa va reactiona Statul Roman ?! Frecind menta 2 saptamini ?! Iertati-mi expresia !

2. In locul Statului Roman care a stat paralizat in aceste doua saptamini, de cind NASUL TV a fost confiscat, noi ziaristii liberi de la NASUL TV ne-am facut treaba ! Stati linistiti, in spatele acestui grup infractional nu se afla ISIS ! Se afla in schimb o grupare securistica Anti Parteneriatul cu USA, Anti President Trump, Anti Crestina, Anti Exprimare Libera, Anti Proprietate, Anti Romania ! Exact VALORILE pe care NASUL TV le promoveaza ! Iar eu sint si voi fi Garantul Libertatii de Exprimare a Colegilor mei !

Intrebare :

Ati primit informatii, de la Serviciile Secrete Romanesti, aflate in coordonarea D-voastra, despre aceasta Grupare Paramilitara ?!

3. Am aflat, Domnule Consilier de Stat, in urma a 5 ani de experiente si lupte grele cu aceasta Grupare Paramilitara, care foloseste oameni si Institutii ale Statului ca sa il omoare pe cetateanul care nu sta drepti, ca, nici atunci cind avertizezi SRI, asa cum am facut-o pe 5 Iunie 2017, despre ce va pati NASUL TV, Statul Roman nu a luat nicio masura ! Am tacut 5 ani ! De rusine ca Statul Roman nu extermina aceasta Grupare Paramilitara ! Folosita de multe Institutii pentru treburi murdare ! Ok, pot intelege ca e nevoie si de „killeri” ! Dar niciodata impotriva cetateanului roman ! Eu sint doar cetatean roman, punct ! Nu am rucsace in spate ! Sint cetatean si sint liber ! Sint ziarist liber si patron de presa liber !

Intrebare :

Ati primit informatii de la SRI, incepind cu 5 Iunie 2017, despre viitorul atac „terorist” asupra NASUL TV – Televiziunea Libera ?! SRI are toate informatiile si, pe 12 Octombrie 2017 s-a intimplat exact ce am descris in vara !

Alta Intrebare :

Fiindca sinteti un om inteligent, oare cum va explicati ca INCHIDEREA unei TELEVIZIUNI s-a nimerit exact la NASUL TV ?! De ce nu RTV ? De ce nu Realitatea Tv ? Adica se inchide, prin act terorist, exact Televiziunea Libera care

– NU are Datorii la ANAF (avem de recuperat peste 80.000 de euro!)
– NU are Datorii la Banci (nici eu, ca actionar majoritar)
– NU are „Datorii” la Politicieni

Ce coincidenta o fi ca exact NASUL TV sa fie STINS ?! Televiziunea unde toti ziaristii sint liberi – intrebati-i !, Televiziunea care promoveaza valorile crestine, familia biblica, si militeaza pentru Schimbarea Constitutiei conform celor dorite de peste 3 milioane de romani ! Televiziunea care promoveaza Romania si iubeste Romania si pe Romanii de Pretutindeni !

Culmea, se inchide singura Televiziune din Romania al carei mogul l-a sprijinit pe Donald J Trump in campania prezidentiala ! Stiti ca am mina buna la Presedinti de Natiuni ! E drept, nu raspund eu pentru ce fac acesti Sefi de Stat in mandatele lor !

Domnule Constantin Dudu Ionescu,

In final va spun lucrul cel mai grav. Grupul Paramilitar face arestari cu mascati ! Oficial ! Chiar daca nu exista nicio proba, niciun motiv, nici macar o batista cu un strop de singe ! Exact cum au trimis 20 de mascati acasa la eminentul profesor chirurg Burnei !

Intrebare:

Stiti de ce ?! Pentru a influenta Procese, Judecatori, Procurori, Avocati, Opinia publica ! Adica „baietii astia” aresteaza CLIENTUL exact cind e pe cale sa cistige batalia cu Statul Mafiot ! Fiindca Statul Mafiot nu are NICIODATA PROBE ! Ci doar ceafa lata si muschiul gros ! Si, din pacate, si multa presa aservita !

Domnule Consilier de Stat, Destructurati Grupul Paramilitar ! NASUL TV si presa libera va poate sprijini !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru, mereu liber