kjllikioInca doi romani sunt cautati de prieteni si familie dupa teribilul atac din Nisa, de ziua Frantei.

Pe pagina de Facebook SOS Nice, deschisa pentru a ajuta victimele atacului din 14 iulie, a fost postat un anunt prin care se cer informatii despre doi romani despre care se stie ca erau in Nisa si care nu raspund apelurilor cunostintelor.
Cei doi sunt Alexandru Goldan – un tulcean stabilit in insula Capri – si Elena Condei – din Bacau. Potrivit profilului de Facebook al femeii, si aceasta locuieste in Capri.

Pe aceeasi pagina de socializare, o multime de oameni dau share postarilor si pozei familiei in incercarea disperata de a obtine informatii. Cu totii spera ca romanii sa fie in viata. Deocamdata, nu exista nicio reactie oficiala de la Ministerul roman de Externe, scrie ziare.com.

Un al treilea roman, Cristian Coman, este si el de negasit de vineri. Din noaptea atacului, nimeni nu mai stie nimic el. Sotia si copilul acestuia au fost descoperiti de autoritati in weekend in spitale din Franta. Cei trei erau stabiliti in Austria, dar venisera in vacanta la Nisa.

Alti doi romani, sot si sotie din Buzau, se aflau pe Promenade des Anglais cand camionul a intrat in oameni. Acum, cei doi sunt internati in spital, iar starea lor, desi grava, e stabila.

In atacul care a avut loc la Nisa de Ziua Frantei au murit 84 de persoane. Organul de propaganda al Statului Islamic a anuntat sambata ca gruparea terorista revendica atacul.