incediu metrou romana

UPDATE ORA 16.12 Echipe de pompieri au intervenit marți după amiază pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un tunel de la metrou la stația Piața Romană, focul fiind stins cu rapiditate și nefiind nevoie să se recurgă la evacuarea călătorilor, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, citat de agerpres.ro

Potrivit acestuia, au fost trimise la fața locului șase autospeciale de stingere, șase ambulanțe SMURD și două mașini de descarcerare.

Încă o persoană a fost transportată la Spitalul Floreasca, după ce a fost expusă la fum. Este vorba despre o tânără de 21 de ani.

În tunel au pătruns șase echipe de salvatori pentru a depista focarul, cantitatea de fum fiind foarte mare. În urma intervențiilor, echipajele ISU au constatat că focul a izbucnit la un tablou electric de la nivelul peronului.

Nicio garnitură de metrou nu a fost oprită în tunel sau în stație, a precizat Daniel Vasile.

„O femeie a fost transportată la Spitalul Floreasca, iar alte șase persoane sunt evaluate la fața locului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Adrian Marin.

ORA 16.07 Stația de metrou Piața Romană este închisă; garnitură blocată, după ce un tablou electric s-a defectat

Stația de metrou Piața Romană este închisă la această oră, din cauza unei garnituri blocate, după ce un tablou electric s-a defectat, a declarat, marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Metrorex, Evelyne Croitoru.

„Un tablou electric s-a defectat la un tren, iar stația Piața Romană este închisă pentru 30 de minute. O echipă a Metrorex se află la fața locului pentru a remedia situația”, a spus Evelyne Croitoru.

Potrivit sursei citate, trenurile circulă între Piața Victoriei și Universitate, fără oprire în Piața Romană, pentru 20 de minute.

 

Sursa foto: Robin de Simion