UPDATE Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc din ansamblul rezidențial Confort City, aflat în sectorul 3, s-a extins la câteva apartamente de la etaje inferioare, în urma căderii unor bucăți din acoperiș, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, după ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panică, potrivit Mediafax.

Un incendiu a izbucnit, marți după-amiază, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidențial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafață de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București. Complexul rezidențial Confort City, unde a izbucnit marți un incendiu puternic, nu are autorizație din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea.

„Incendiul afectează etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidențial Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifestă cu un fum gros, iar flăcările afectează aproximativ 400 de metri pătrați de material lemnos”, au mai spus reprezentanții ISU.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”21820″]

Pompierii intervin la fața locului cu două autoscări și 26 de autospeciale cu apă și spumă, potrivit ISU București. Tot acolo se află un echipaj de descarcerare și unul de prim-ajutor. Intervenția pompierilor este îngreunată de faptul că nu au avut apă pentru stingerea incendiului.

Confort City este complexul imobiliar construit de frații Negoiță. Unul dintre aceștia, Robert Negoiță este, în prezent, primarul Sectorului 3.

1 COMENTARIU

  1. daaaaa…. urmaresc la tv. dezastru si nimic mai mult… vai de sufletul lor!!! si apropos de isu: si daca la noi in bloc au mai ramas doar gurile alea in pereti, dar nu mai e furtun, nu mai urca apa, nimic, nimic nu mai functoneaza, la ce bun ca avem sapatura in perete????

Comentariile sunt închise.