savciuk-buletin

 

Surprinzător, cel mai mare antiromân, președintele Transnistriei, Evgheni Șevchuk, ar fi depus actele și a primit cetățenia României în timp record, 2 saptamani, scrie moldovesti.info, citat de flux24.ro

Documentul prezentat public prezinta unele ciudatenii.

Evgheni Șevchuk a obtinut cetatenia romana inca din 2004 de la Politia Constanta, cu toate ca domiciliul declarat e in Harghita. Acum doar si-a reinnoit actele, expirate in 2014.

Mai mult documentul romanesc recunoscut de Evgheni Șevchuk vorbeste de Transnistria, republica nerecunoscuta de Romania.  

Mai sunt si alte neconcordante in el, dar si statul roman il recunoaste, conform sursei citate.

”Eu nu dau doi bani pe cetățenia românească. Pe mine mă doare în rect de acest pașaport. Aveam nevoie de el ca viză, să pot circula în Uniunea Europeană și Statele Unite ușor. Și cei care mă acuză că nu mai sunt românofob sunt niște proști. Știți de ce am domiciliul în Harghita? Pentru că acolo sunt doar unguri, nu este niciun român. Iar ungurii sunt prietenii rușilor, nu ca românii iștea fățarnici”, a scris Evgheni Șevchuk pe pagina sa oficială de pe Odnoklassniki.

9 COMENTARII

  1. îmi amintesc cum o agenție de știri din Corea de Nord a citat o ”știre” din Onion.

  2. Pana si copiii rad de o asemenea facatura in paint, opera de trei parale a vreunui semidoct, care n-a fost in stare sa faca „plastografia” un pic mai credibila, macar in privinta marimii, corectitudinii si culorii scrisului…

  3. Degenerat! Nu merita sa pierdem timpul cu un sut de groapa Floreasca! Daca vreti s-o pateasca, sesizati Interpolul!

  4. cum sa elibereze constanta buletin cu domiciliu in harghita? si eu m-am mutat in covasna din brasov si buletinul meu a fost reinnoit tot de covasna, brasovenii nu m-au primit.

  5. e de sex feminin? si in romaneste Tiraspol se scrie Tiraspali? si se specifica Transnistria? Ma sunteti nebuni

  6. CNP-ul este 15111104, adică data de naştere este 4.11.1952, deci 4 noiembrie 1951. Pe Wikipedia am găsit altă informaţie: n. 19 iunie 1968, Rîbniţa.
    Numele, prenumele, locul de naştere şi domiciliul au un fundal alb şi, la locul de naştere, acoperă stema. Acest buletin pare făcut în paint. Sex… feminin? Pe bune?

    • Respublika Romania? Ce emitent de acte romanesti scrie Respublika? Unde-i specificata cetatenia/nationalitatea? De ce la rubrica emisa de…apare doar mun.Constanta in loc de SPCLEP Constanta? Sub poza apare un B (de la Bucuresti) in loc de HR (Harghita). CNP-ul e clar o facatura intre veche formula si actuala, in poze nu prea se aseamana urechile, nr. de langa poza e pus din burta etc… Cretinism pe toata linia!

Comentariile sunt închise.