colaj fiu deputat gheorghe ciobanu

Fiul deputatului traseist Gheorghe Ciobanu, Vlad Ciobanu a ameninţat, prin interpuşi, un profesor de la Liceul Lenau, care a refuzat să-i încheie media pentru a intra în sesiunea de Bacalaureat. Informaţia a fost publicată de site-ul debanat.ro, care precizează fiul deputatului are antecedente şcolare, el fiind „repatriat” de la liceul vienez unde studia pentru nu corespundea standardelor. Decizia liceului din Viena a fost confirmată şi la Timişoara, unde Vlad Ciobanu a înregistrat rezultate şcolare slabe.

Profesorul, căruia i s-a comunicat prin interpuşi trebuie -i dea notă de trecere pentru a nu avea „probleme”, a făcut plângere la poliţie pentru ameninţare.

„Ce faci când ai 21 de ani, ești fiu de deputat, ești în clasa a XII-a și n-o să te ducă mama mare, mamițica și tanti Mița niciunde, fiindcă nu intri în bacalaureat? În niciun caz nu pui mâna pe carte și nici nu-ți bagi mințile în cap, asta face orice fraier… Fiindcă tata are cu ce, e mai simplu să-ți ameninți profesorii!

O poveste cu adevărat incredibilă circulă, de ceva vreme, în Liceul Lenau și, deși foarte gravă, a fost băgată sub preș. La prestigiosul liceu învață – vorba vine – și fiul deputatului PSD Timiș Gheorghe Ciobanu. Tânărul este în clasa a XII-a și are un trecut… didactic destul de zbuciumat. Înscris la liceu cu foarte bune referințe la Viena, a fost „repatriat” după ce profesorilor de acolo li s-a fâlfâit de cine este tatăl elevului care, se pare, nu corespundea standardelor. Fiindcă tot știa germană, băiatul a revenit acasă și a fost înscris la Liceul Lenau. Nici aici el n-a reușit însă să facă o impresie prea bună profesorilor.Unul dintre ei, cetățean german, i-a transmis lui Ciobanu jr. că nu-i încheie media și, deci, nu poate intra în bacalaureat. Rănit în orgoliul propriu, Ciobanu jr. ar fi bănuit de mai mulți colegi că l-a amenințat pe dascălul „recalcitrant”. O „gorilă” i-a spus profesorului, într-un loc dosit și ferit de camerele de supraveghere din curtea școlii, că trebuie să-i dea notă de trecere „Domnului Goe”, pentru a nu avea probleme. Profesorul nu a fost impresionat de sfatul „prietenesc” și s-a ținut tare. Mai mult decât atât, ar fi mers și la poliție, unde a depus o plângere pentru amenințare. Vlad Ciobanu este un personaj fascinant pe rețelele de socializare. Pozează nonșalant cu pahare de alcool și țigări, iar la aniversarea de 19 ani a avut un tort decorat cu… frunze de marijuana! În plus, deși n-are nici Bac-ul, și-a trecut la „foste ocupații” cea de director al hotelului deținut de tatăl său, deputatul traseist Ghiță Ciobanu…”, relatează debanat.ro

21 COMENTARII

 1. Poate ca ,parlamentul Rus la unul ca asta facea referire , nu la copii ramasi acasa sa studieze/invete , si parintii la lucru din greu in afara. Deputatul traseist Gheorghe Ciobanu ce educatie poate da cand el insusi se schimba de la un partid la altul in functie de interesul personal???? deci asa tata , asa fiu /fara coloana vertebrala , fara educatie, fara,fara. Vai de Romania noastra !

 2. Un ratat in plus. Taticul si mamica, alti ratati… si ca oameni si ca parinti.

 3. normal, nu stiati , prostu pana nu-i fudul parca nu e prost destul.ce i se mai potriveste dlui director de hotel.

 4. un idiot ,căruia nici măcar nu ar trebui să-i pronunțați numele cît despre tac-su cu o așa loază numai de bine.

 5. Nici o problema, o sa de-a mamicuta si taticutu bani si ia bacul si o sa faca si vreo doua facultati la particularii si sa vedeti ce copil destept are mama si tata si asa ajungem si politician ca prostimea voteaza psd-isti si intelectuali

 6. Normal! Copil de deputat comunist! O pu..ulica obraznica si nesimtita dupa modelul patentat deja de partidul comunist PSD!

  • Ce dobitoc ești. PSD-ul n-are nimic comun cu comuniștii și cu comunismul! Ce fel de „comuniști” sunt ăștia care privatizează avuția publică, învârt afaceri private (ăsta are un hotel!) și iau captiv statul?! NICI UN FEL! Lenin i-ar fi împușcat pe PSD-iști, nici măcar nu se obosea să-i trimită în lagăr! În anii ’50 ar fi putrezit la Sighet!

   • astia sunt comunisto-hoti…noi stim cum proliferau si in timpul lui ceausescu, ei aveau privilegiile, care erau cadre de nadejde. Au transpus ideea si dupa 89, li se cuvine totul daca au relatii, dosare si posturi la partid.

   • Comunist infect, pe cine crezi ca pacalesti? Crezi ca esti in fata electoratului vostru analfabet si strangator de fiare vechi? PSD = hoti comunisti! Ca sa intelegi si tu, comunist mic si dobitoc, ceea ce „naste” din KGB-istul Ilici Iliescu se numeste comunist!

     • Hai marsh in Siberia comunistule! Ia-i si pe tatucii Iliescu, Nastase si Poanta! In pas alergator comunist infect!

     • Vierme comunist, vezi ca stai cu nasu-n coorul lui Putin! De acolo-ti vin basinile cu care te hranesti! Hai fuguta in Siberia ca aici nu mai e loc de comunisti si postaci rusofili!

     • Inteleg ca esti expert la laba, si ca taica-tau asa te-a facut… E trist… Asta este. Nu uita comunist infect, drumul tau este spre Siberia pana in dosul lui Putin unde iti poti exprima adeziunea la comunism! Drum bun!

     • Trist e că mai există retardați ca tine care la un sfert de veac de la disparița comunismului o mai ard cu anticomunismul. Bun, l-ați împușcat pe Ceaușescu. Poate că omul o merita pentru tot ce a făcut rău în anii ’80. Dar ce-ați avut cu fabricile? Ce-ați avut cu irigațiile? Ce-ați avut cu sistemul de învățământ? Ce-ați avut cu spitalele? Ce-ați avut cu casele de cultură și bibliotecile din mediul rural? Etc. etc. etc. ‘tu-vă rasa’n freză cu anticomunismul vostru… ați merita să mai faceți odată Canalul pentru cât ați distrus în România în ultimii 25 de ani, băh anticomuniștilor! De data asta de la mare la Dunăre! Huo!

 7. Normal ăștia nu s golanii ,….numai aia care măsa si tată so lucră afară pentru un boț de mămăligă.

Comentariile sunt închise.