Cotidianul italian La Republica a celebrat Ziua Mondială a Sărutului lansând o provocare. Într-o perioadă în care conflictul armat pare să se fi reaprins între Israel şi Palestina, propunerea cotidianului italian pare incredibilă. Ea este însoţită de următorul comentariu:

„Pe 6 iulie sărbătorim Ziua Mondială a Sărutului care celebrează valoarea şi semnificaţia lui. Inspiraţi de fotografiile lui Ferice Polignone, noi am ales să promovăm campania Săruturile pe care ni le-am dori, prin care vrem să descoperim frumuseţea şi speranţa. Aşa că, sărutul simbolic dintre Israel şi Palestina anulează puterea unui zid care opreşte copiii de diferite credinţe să joace fotbal, să aplaude şi să se bucure. Ne dorim un Sărut care să şteargă distanţele între un evreu şi un nazist, care să desfiinţeze dualitatea Beatles / Rolling Stones. Acestea sunt toate săruturile pe care ni le-am dori”.

sarutul mondial al zilei

2 COMENTARII

 1. What the f.u.c.k. a votat populimea la referendum?
  Parlament unicameral de 300 de parlamarlani?
  Haide bre!
  Le-am dat filmul “300″ spartani si circul cu carnavalul lui Mazare la Constanta!
  Mai vreti ceva?
  Va dam: scumpiri la energie si locuri de munca in afara, sa-i stergeti in dos pe straini, ca in tzara trebuie sa ajunga curatzi, ca sa-i putem pupa acolo in dos.
  Ura si la gara sau la autocar!

Comments are closed.