child-abuse-sexual-abuse

Poliția și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) sunt în alertă maximă, după ce un bărbat de aproape 60 de ani a fost acuzat de o fetiță de 13 ani, care stătea la el în casă, fiind dată în plasament familial, de abuzuri și perversiuni sexuale, scrie cotidianul  vremeanoua.ro

Gigel Moroșanu, paznic la o societate din Vaslui, a profitat de inocența fetiței pe care soția o avea în grijă, ca asistență maternală, și și-a bătut joc de copilă. Conform rapoartelor oficiale, fata recunoaște faptul că bărbatul îi punea des mâna pe sâni, o obliga să se culce în pat cu el sau îi propunea să se întâlnească în pădure, pentru a avea aventuri sexuale. Vom reveni cu amănunte.

6 COMENTARII

  1. Ramane de vazut cand si cum vor solutiona autoritatile din Vaslui si acest caz.Il vor plasa si pe acest individ sub „contol judiciar”?Ca de si pedofili sunt lasati liberi.daca isi recunosc fapta si sunt la „prima abatere”,in Romania.E cumva cercetat tot de tampitii care s-au ocupat si de ceilalti sapte?

  2. Da. Exista un singur remediu pentru acesti bolnavi: impuscati. 🙁

      • …si sa le puna „briliantele” in tigaie, la prajit, sa le serveasca la micul dejun…..tare bune fuduliile la tigaie !

Comentariile sunt închise.